Trebuie să ieşi din casă, imediat!
trebuie să ieşi din casă, imediat!

Trebuie să ieşi din casă, imediat!



Stai acasă de zile bune, sau poate mergi dintr-o locuinţă încălzită într-alta? Simţi că eşti sătulă, nu mai poţi mânca oricât ar insista gazdele primitoare, nici lumina artificială nu-ţi prieşte?

Dacă nu faci sport în mod regulat, te sfătuiesc să nu te apuci de el chiar acum, ar fi probabil mult prea stresant. Aşteaptă câteva zile, şi fii pregătită că va trebui să depui un efort fizic mai mare decât de obicei. Consumă mai puţină carne sau lactate, alege mâncărurile mai uşoare şi bea lichide multe, sub formă de apă, ceaiuri sau chiar supe, ciorbe.

Cu toate acestea merită să profiţi de această perioadă liniştită: fă plimbări lungi în aer liber, chiar şi de două ori pe zi, și vei vedea cum un pic de mişcare îţi îmbunătăţeşte dispoziţia.

Sper că nu trebuie să-ți spun că pentru a-ţi proteja pielea trebuie să te îmbraci călduros: căciula, fularul şi mănuşile sunt obligatorii în această perioadă. Dacă ai pielea uscată sau sensibilă, poate chiar predispusă la eczeme, este important să nu transpiri sub straturile groase de îmbrăcăminte. Tu trebuie să fii atentă şi la asta. Înainte de-a ieşi din casă e bine să aplici pe pielea sensibilă a feţei şi a mâinilor un strat de unt de shea sau de ulei cosmetic hrănitor, ca să previi uscarea acestora. După ce ai ajuns acasă, spală-te pe mâini cu apă călduţă, evită apa fierbinte pentru că aceasta dăunează pielii.

Dacă doreşti să te duci la saună ca să scapi de toxine prin transpiraţie, îţi sugerez ca în seara precedentă să consumi o cină uşoară, de preferinţă fără carne, și să începi să acorzi o atenţie deosebită consumului de lichide suficiente, ajutând astfel procesul de detoxifiere a corpului. Pentru duşul de după saună ia cu tine săpunul tău Manna preferat, și un flacon de apă plată sau apă de cocos pe care s-o bei în voie.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe