Somn înfrumuseţător!
somn înfrumuseţător!

Somn înfrumuseţător!



Ştiai că pielea ta, ca celelalte organe ale corpului, se regenerează noaptea? Somnul suficient, de 7-8 ore pe noapte, nu doar ajută la îmbunătăţirea echilibrului, ci e indispensabil şi pentru menţinerea vigorii pielii.

Nu întâmplător ţi se pare dimineaţa că pielea ta e mai netedă şi mai frumoasă, cu o luminozitate mai sănătoasă.

În timpul somnului, se îmbunătăţeşte microcirculaţia pielii, iar celulele încearcă să compenseze efectele de mediu nocive suferite în timpul zilei. Gazele toxice, fumul, praful, radiaţiile UV, chimicalele agresive - toate acestea o afectează. De aceea, e important să-ţi cureţi pielea înainte de culcare şi să-i susţii procesele de regenerare naturale.

Iată ce să faci:

1. Seara, probabil curăţarea profundă a tenului e cel mai important lucru.

Dacă te machiezi, poţi îndepărta granulele de machiaj de pe piele cu ajutorul unei dischete demachiante pe care pui câteva picături de Unt organic de cocos. Apoi, spală impurităţile de pe suprafaţa pielii cu săpunul de curăţare pentru ten potrivit tenului tău.

2. Exfolierea pielii:

în acest sens, îţi recomand săpunul COCO cu care, cu cristale minuscule care masează delicat pielea, în timp ce o îngrijeşte cu ulei de cocos pur şi unt shea. Dacă ai tenul gras, e suficient să-l exfoliezi de două ori pe săptămână, altfel pielea poate reacţiona la iritaţii prin creşterea producţiei de sebum.

Dacă ai tenul sensibil sau uscat, exfoliază-l doar cu multă grijă şi mai rar. Alege mai degrabă o mască de faţă cu argilă cosmetică, cu care îţi poţi reîmprospăta pielea de una-două ori pe săptămână.

3. Tonifiere:

clătirea feţei, gâtului, zonei decolteului cu o vată demachiantă îmbibată în apă de trandafiri sau muşeţel oferă o senzaţie extraordinară. Parfumul floral delicat creează o atmosferă ideală şi pentru somnul de noapte. Pentru pielea mai grasă recomand apa de trandafiri, pentru cea sensibilă apa de muşeţel.

4. În final, să vină uleiurile!

Ulei pe tenul care străluceşte de grăsime? Sună ciudat la început, însă poţi folosi uleiul de argan sau untul shea chiar şi pe tenul gras. Pentru tenul combinat, normal şi uscat sau sensibil poţi aplica oricare dintre uleiurile cosmetice de la Manna. Acestea sunt uleiuri vegetale 100% naturale, pure şi testate, care se absorb rapid în piele şi o hrănesc şi o fac mai elastică din interior.

Uleiurile cosmetice de la Manna sunt bogate în vitamine naturale şi microelemenţi care îngrijesc pielea, aşa că nu mai e nevoie să le adăugăm niciun alt ingredient. Sunt suficiente una-două picături pentru întreaga faţă.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe