3 greşeli posibile când aplici măştile de faţă
3 greşeli posibile când aplici măştile de faţă

3 greşeli posibile când aplici măştile de faţă



Problemele de ten pot fi cauzate şi de câte-un obicei greşit: pe lână chimicalele agresive, aditivii care alergizează, accesorii de baie necurăţate suficient de des, iată cele mai importante aspecte la care să fii atentă:

1. Nu foloseşti cosmeticele corecte
Şi dintre produsele de îngrijire naturale şi fără chimicale trebuie să-l găseşti pe cel care e cel mai potrivit tenului tău. Noi te ajutăm cu testul tipului de ten.
Când vei şti că ai găsit produsul adevărat?

Alege un săpun pentru curăţarea feţei după folosirea căruia e cea mai redusă senzaţia de piele întinsă uscată, şi care elimină delicat sebumul exces, praful şi alte impurităţi.

2. Masezi prea agresiv pielea
Masarea prea frecventă sau prea intensă poate cauza şi ea uscarea pielii sau chiar formarea coşurilor. Pentru exfolierea pielii, alege Săpunul COCO Sare cu granule mici, iar după spălarea feţei, absoarbe umezeala doar foarte delicat, având grijă să nu lezezi stratul sensibil de sebum al tenului. Dacă acest strat uleios natural se deteriorează, pielea va pierde mai uşor apa, ceea ce o face să producă şi mai mult sebum sau chiar să se usuce. Pielea va fi mai sensibilă la infecţii şi va fi mai vulnerabilă la formarea ridurilor.

3. Te speli pe faţă cu apă prea caldă
Niciodată nu spăla pielea de pe faţă cu apă fierbinte, şi ea poate să tulbure echilibrul sănătos şi natural al acesteia. De aceea, nu se recomandă să te speli pe faţă în timpul duşului, oricât de comod ţi s-ar părea.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe