Scanarea pielii
scanarea pielii

Scanarea pielii



Fața ta nu se îngrașă de obicei, totuși îți apar din când în când coșuri în anumite zone – cauzele pot fi multiple. Suspecții obișnuiți sunt dezechilibrele hormonale, stresul, umiditatea aerului sau chiar o tunsoare nepotrivită!

Uite o hartă care te-ar putea ajuta să afli despre ce e vorba în cazul tău:

Coșuri, puncte negre pe frunte
Dacă porți breton, problema s-ar putea să fie de grăsimea de pe păr care ajunge în contact cu pielea ta – sau iritația (produsă de atingerea constantă a părului). Dacă despre asta e vorba, îți recomand produsele Manna din Pachetul pentru regenerare și curățare în profunzime. După ce le folosești pe acestea, hidratează-ți și hrănește-ți pielea cu Untul de shea Premium și Uleiul cosmetic de Argan.

Coșuri pe bărbie
Sunt probabil cel mai greu de rezolvat: umflăturile chistice, inflamate și dureroase pot fi cauzate de stres, prea mult zahăr în alimentație sau schimbări hormonale. Persoanele predispuse au observat că apar mai ales înainte de menstruație.

Cel mai important lucru: nu le stoarce niciodată – pentru că o să se inflameze și mai tare. Ce poți să faci? Regula de aur este prevenția: multe lichide, ceai detoxifiant, dulciuri puține sau deloc, în perioadele critice. Dacă umflăturile au apărut deja, folosește Uleiul esențial din Arbore de ceai, pentru a grăbi vindecarea și spală-te pe față doar cu săpunuri delicate: Săpunul Ulei de măsline Extra Virgin, Săpunul demachiant White Satin

Coșuri în jurul gurii
Dacă observi coșuri numai în această zonă (dar aici, cu regularitate) poate că trebuie să te întrebi ce ai mâncat în zilele precedente. Se pot datora unui tip de alergie alimentară (cea mai des întâlnită este intoleranța la lactoză) sau din cauza unui exces de sare în alimentație.

Oricare ar fi cauza problemei tale, încearcă să consumi cât mai puține produse sintetice și zahăr, dormi suficient, bea suficiente lichide și încearcă o modalitate de relaxare. Pentru curățarea facială și corporală ai deja produsele Manna :)

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe