Sărbătorește spălatul pe mâini: săpunuri de vis la prețuri de vis!
sărbătorește spălatul pe mâini: săpunuri de vis la prețuri de vis!

Sărbătorește spălatul pe mâini: săpunuri de vis la prețuri de vis!



15 octombrie este Ziua Mondială a spălatului pe mâini, de aceea astăzi poți beneficia de mega-reduceri la 3 prețioase, minunate săpunuri Manna.


Știai că în doar câteva ore, între 500-1000 de bacterii își pot găsi adăpost pe suprafața palmelor și a degetelor tale, contaminând chiar și acele suprafețe pe care le atingi? Este uimitor faptul că unele dintre bacteriile răspândite pe mâini, pot supraviețui și infecta în același timp, de la douăzeci de minute, până la câteva ore și chiar săptămâni!

Prin urmare, este foarte important să acorzi atenție spălării mâinilor! Dar nu este suficient să îți clătești puțin mâinile în apă rece. Potrivit experților, o spălare „adevărată” și minuțioasă a mâinilor durează cel puțin 20 de secunde, folosește săpun, apă caldă și se încheie cu o clătire a mâinilor sub jetul de apă. De asemenea, e bine de știut că uscătoarele de mâini usucă pielea fină de pe suprafața mâinii și, de asemenea, nu sunt deloc igienice, întrucât împreună cu jetul de aer pe care îl suflă vin la pachet și milioane de bacterii care se împrăștie prin toată încăperea.


3 argumente pro spălatului pe mâini

  1. Spălatul regulat al mâinilor împiedică răspândirea bolilor infecțioase, deoarece 80% dintre acestea se răspândesc prin contact direct. Chiar dacă tu nu te îmbolnăvești, poți infecta direct alte persoane prin atingerea directă a mâinilor tale încărcate de bacterii, viruși ori prin atingerea unor suprafețe comune utilizate în mod frecvent.
  1. Te protejează de simptomele otrăvurilor alimentare. Diaree, vărsături, greață, stare generală de rău - dacă suferi ocazional de pe urma unor astfel de simptome neplăcute, ar trebui să acorzi mai multă atenție nu numai alimentației, ci și spalării complete și regulate a mâinilor.
  1. Poți preveni, de asemenea, o mare parte a bolilor cu răspândire prin picături. Nu este suficient ca atunci când strănuți să îți acoperi fața cu mâna: agenții patogeni ajunși pe suprafața mâinilor tale pot fi infecțioși pentru o perioadă lungă de timp, dacă nu te speli cu o deosebită cu atenție.


Lupta pentru mâinile curate durează de 10 ani

Ziua mondială a spălatului pe mâini a fost marcată pentru prima dată acum 10 ani, în anul 2008, atunci când cu această ocazie, 120 de milioane de copii s-au spălat pe mâini cu săpun, în peste șaptezeci de țări. Potrivit UNICEF, ziua desemnată reprezintă o ocazie bună pentru a promova importanța spălatului pe mâini, la nivel mondial.

Promovarea spălatului pe mâini este susținută în întreaga lume, în fiecare an, de către instituții internaționale, guverne, ONG-uri, fundații și companii private, cu peste 200 de milioane de persoane care participă la eveniment.

Motto-ul zilei mondiale a spălatului pe mâini din acest an este „Mâini curate - sănătate” (en. „Clean hands – a recipe for health”), a cărui temă pune accent pe relația dintre spălatul mâinilor și alimente. Se atrage atenția asupra importanței igienei alimentare, precum și a spălatului mâinilor înainte-după gătit și degustare. UNICEF consideră că multe cauze ale infecțiilor pot fi evitate dacă spălarea mâinilor devine parte integrantă a mesei.

Mirific parfumatele săpunuri Manna la reducere incredibilă - doar astăzi!

Săpunul cu floare de mușețel, Dolce Vita sau Manna Ta 2018? Tu pe care l-ai alege? :)

Cumpără-ți aceste trei săpunuri fabuloase Manna cu o mega-reducere, cu ocazia Zilei Mondiale a spălatului pe mâini! Grăbește-te, întrucât poți beneficia de această ofertă numai până la miezul nopții din data de 15.10.2018 sau în funcție de disponibilitatea stocurilor, apasă aici >>>


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Anda
    • 29-10-2018 14:56

    Eu îl am pe cel cu mușețel, este minunat!

    • Anda
    • 29-10-2018 14:56

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe