Retrăiește miracolul alături de cremele-spumă Manna!
retrăiește miracolul alături de cremele-spumă manna!

Retrăiește miracolul alături de cremele-spumă Manna!



Vântul de octombrie a readus în gama de sortimente Manna, aeratele și mirific parfumatele spume pentru corp! Ia-ți și tu exclusivul cvartet!


Am o veste fantastică: odată cu sosirea zilelor de toamnă mai răcoroase, au sosit și Reginele îngrijirii corpului de la Manna

Inspiră fabulosul lor parfum și zboară cu simțurile într-o grădină de trandafiri sau pe o insulă verde, pură, exotică, înmiresmată cu flori dulci ori lămâiță! Sau mai degrabă preferi să îți răpească simțurile aroma de dulciuri decorate cu ciocolată și cocos ori poate parfumul Crăciunului alături de condimente dulci, cuișoare și portocală? Mirific aromantele spume pentru corp Manna, îți pot reda aceste experiențe, datorită compozițiilor de parfumuri! Dacă nu le-ai întâlnit încă, nu ezita să le obții, spumele pentru corp, ușoare și aerate sunt pur și simplu adorabile!


Ingrediente fabuloase, arome cerești

Spuma de corp Manna cu unt de cacao și ulei de cocos virgin, te răsfață într-un mod perfect datorită untului de cacao organic și a uleiului organic de cocos, pe când Spuma de corp Manna cu unt de shea, portocală și cuișoare îți reamintește de acele Crăciunuri din copilărie, ce îți umpleau casa cu arome dulci.

Nici fanii aromelor florale și a celor de fructe nu rămân mai prejos, întrucât își regăsesc specialitățile dorite printre multitudinea de compoziții maiestuoase ale cremelor-spumă. Realizăm spumele cu unt de shea și uleiuri vegetale hrănitoare pentru corp, direct din uleiuri esențiale de puritate 100%. Încearcă Spuma pentru corp Manna cu unt de shea şi parfum de trandafir ori Spuma pentru corp Manna cu unt de shea şi parfum de lămâiță, ylang-ylang și bergamotă.

Sunt spumoase, cremoase, ușor de întins pe piele, fiecare părticică ale acestor spume pentru corp Manna este naturală și, bineînțeles, asemenea tuturor cosmeticelor Manna, nu conțin substanțe chimice.


Tu pe care anume ai încercat-o deja?

Îți vând un pont: cumpără-le pe toate acum! Până la miezul nopții din data de 11.10.2018, toate cele patru spume pentru corp Manna în ambalaj de 200 ml pot fi ale tale la preț de început de sezon, cu o reducere de până la 15% din prețul de listă! Apasă aici!

IMPORTANT: Păstrează-le departe de orice sursă de căldură radiantă: lumânări, radiatoare, calorifere, cuptoare, plite, aragazuri! Aeratele, cremoasele spume pentru corp Manna sunt realizate din ingrediente 100% naturale, fără conservanți și coloranți. Cremele-spumă să păstrează la temperatura camerei sau într-o cămară răcoroasă, pentru ca textura lor spumoasă și cremoasă, să se mențină în mod perfect!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • 3+1 măști faciale de toamnă la domiciliu - blog

    3+1 măști faciale de toamnă la domiciliu

    În perioada vânturilor reci de toamnă, fața ta devine însetată după substanțe nutritive, uleiuri vitale și umiditate. Îți voi prezenta 4 măști faciale pentru pielea uscată și obosită a feței tale, ce îți va reînsufleți tenul!

    Vizualizează
  • 5 rețete pentru măști de păr acasă la tine - blog

    5 rețete pentru măști de păr acasă la tine

    Apropierea cu pași repezi a sezonului bogat în vânturi șuierătoare și reci, precum și a perioadei de încălzire nu reprezintă tocmai cea mai bună veste pentru părul tău, care se poate cu ușurință usca, despica și devine imposibil de aranjat din cauza condițiilor meteorologice. Nu te îngrijora: mulțumită măștilor hrănitoare și bogate, îți poți vrăji șuvițe strălucitoare și puternice, în zilele de toamnă!

    Vizualizează
  • 10 lucruri la care poți folosi ghimbirul - blog

    10 lucruri la care poți folosi ghimbirul

    Ghimbirul este vedeta zilelor mai reci, care, pe lângă efectele sale infinit de benefice, se mândrește cu o explozie de arome, astfel, locul său se află în repertoriul tău de toamnă.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe