Am fost la VeggieWorld!
am fost la veggieworld!

Am fost la VeggieWorld!



Am avut parte de o experiență fantastică la VeggieWorld din München, de unde ți-am putut prezenta super-creativul nostru stand, decorat cu produsele tale Manna preferate!

VeggieWorld, primul târg internațional, ce promovează stilul de viață vegan, la care am participat până acum, ne-a depășit imaginația.

Din partea voastră am primit o susținere și o dragoste extraordinară, dar și o mulțime de idei pline de inspirație, în timp ce noi am făcut tot ce ne-a stat în putință să prezentăm „esența” Manna și simțul vieții prin intermediul standului nostru. În data de 15 septembrie, alături de trei Zâne Manna, ne-am pregătit fizic și sufletește să pornim către München, în marea noastră aventură, iar sâmbătă și duminică ne-am bucurat de fiecare minut petrecut la târg, de dimineața și până la ora 18:00. Am avut parte de experiența vieții noastre, iar în mintea noastră, deja de pregătim pentru următorul astfel de târg internațional. Dar să nu ne grăbim chiar așa.

Trebuie să recunosc sincer că pregătirile noastre pentru participarea la VeggieWorld au început cu câteva luni bune, înainte de evenimentul în sine din data de 15 septembrie. Primul și cel mai important aspect a reprezentat inventarea și crearea standului, noi dorindu-ne unul în perfectă armonie cu natura, ce ar putea fi o adevărată oază naturală de liniște, prin vâltoarea târgului. În timpul planificării, ne-au copleșit idei care mai de care mai bune, fiecare expunându-și câte o viziune creativă. Rezultatul final ne-a surprins chiar și pe noi, am realizat, împreună, o decorațiune încântătoare, care ne-a conferit o stare de spirit plăcută și ne-a atins tuturor inimile și sufletele. Și cum arăta aceasta? Mesele decorate cu Manne, erau dichisite cu mici figurine din lemn, realizate manual, precum inimioare, flori, un iepuraș și o albinuță. Pe lângă toate acestea, atracția principală a luat naștere, anterior, mulțumită unei soluții îndrăznețe: în zilele anterioare demarării târgului, împreună cu câțiva membri ai echipei Manna, am pictat pe diverși bușteni naturali, inscripții precum „vegan”, „Manna” și „natural”. Proiectul a beneficiat de un succes atât de mare, încât nu a existat nici un vizitator care să nu fi admirat standul creativ Manna „Pădurea fermecată”, realizat în stil artizanal și manual.

Punctul cel mai plăcut al întregului eveniment l-a constituit entuziasmul Vostru, cu care ați venit să studiați cosmeticele Manna, iar noi am avut multe de învățat de la voi. Pe parcursul unei multitudini de conversații și inspirare mutuală, spre exemplu, am discutat și despre alternative privind ambalarea produselor Manna, ce anume v-ați dori și ce anume ați vedea cu plăcere, dar am aflat, și faptul că vă entuziasmează ideea de a fi urmat traseul veganismului, ne susțineți pe această cale și ne-ați dorit să devenim și să rămânem complet vegani. Au fost vizitatori care au testat Manne chiar la standul nostru, dar ați fost într-un număr impresionant cei care ați venit special pentru a ne mulțumi și a evalua pozitiv cosmeticele Manna utilizate în mod regulat și frecvent, cărora rezultatele nu le-au întârziat să apară. A fost o plăcere să vă cunoaștem și ne-am simțit ca și cum ne-am fi adunat într-o mare familie, unde clienții și vizitatorii noștri sunt membri ai familiei Manna.

Bineînțeles, totul nu s-a rezumat doar la produse, ci ne-am axat și pe relațiile umane. Ne-am făcut cunoștințe noi, ne-am amuzat copios și, bineînțeles, am mâncat numai delicatese în cadrul târgului. Am adunat o multitudine de rețete vegane fantastice, interesându-ne în special burgerul vegan și secretele acestuia, pe care l-am și gustat la unul dintre standuri, gustul său era delicios.
Revenind acasă, și acum ne povestim numeroasele experiențe, membrilor echipei Manna. Un lucru este cert: următoarea dată a târgului internațional VeggieWorld, o vom nota cu roșu în calendar!

Vă mulțumim Vouă pentru această experiență, datorită Vouă, evenimentul a complet!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • retrăiește miracolul alături de cremele-spumă manna! - blog

    Retrăiește miracolul alături de cremele-spumă Manna!

    Vântul de octombrie a readus în gama de sortimente Manna, aeratele și mirific parfumatele spume pentru corp! Ia-ți și tu exclusivul cvartet!

    Vizualizează
  • 3+1 măști faciale de toamnă la domiciliu - blog

    3+1 măști faciale de toamnă la domiciliu

    În perioada vânturilor reci de toamnă, fața ta devine însetată după substanțe nutritive, uleiuri vitale și umiditate. Îți voi prezenta 4 măști faciale pentru pielea uscată și obosită a feței tale, ce îți va reînsufleți tenul!

    Vizualizează
  • 5 rețete pentru măști de păr acasă la tine - blog

    5 rețete pentru măști de păr acasă la tine

    Apropierea cu pași repezi a sezonului bogat în vânturi șuierătoare și reci, precum și a perioadei de încălzire nu reprezintă tocmai cea mai bună veste pentru părul tău, care se poate cu ușurință usca, despica și devine imposibil de aranjat din cauza condițiilor meteorologice. Nu te îngrijora: mulțumită măștilor hrănitoare și bogate, îți poți vrăji șuvițe strălucitoare și puternice, în zilele de toamnă!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe