Săptămâna tematică Manna: Curăţarea tenului III.
săptămâna tematică manna: curăţarea tenului iii.

Săptămâna tematică Manna: Curăţarea tenului III.



Ai fi crezut că şi un lucru atât de simplu cum e curăţarea tenului poate fi făcut greşit? În prima postare din Săptămâna curăţării tenului, aţi aflat sfaturile mele în funcţie de tipuri de ten. În această postare, ţi-am sintetizat miturile principale care încă se menţin tari.

Mitul 1: Mai lasă-mă! Ce curăţare a tenului? Mă spăl cu puţină apă rece, cum făceau bunicile la fântână, şi gata!

Apa nu este suficientă! Din păcate, în băile contemporane aproape că nu mai găsim apă adevărată, curată. De obicei, apa este foarte dură, ceea ce nu-i place tenului. Iar apa rece are efect astringent puternic asupra vaselor capilare, ceea ce temporar are un efect pozitiv asupra pielii, deoarece revitalizează circulaţia sanguină. Însă pe termen lung, ţi-e mai benefică apa călduţă, care echilibrează circulaţia sângelui şi readuce prospeţimea şi rozul natural al tenului. Foloseşte cosmetice naturale corespunzătoare tipului de ten, pentru o îngrijire dedicată tenului tău!


Mitul 2:
Mă spăl pe faţă de două ori pe zi şi gata îngrijirea tenului.

Într-adevăr două spălări pot fi suficiente, însă situaţia nu e aşa de simplă. Dacă nu ştii ce tip de ten ai, în niciun caz nu te spăla mai mult decât de două ori, deoarece acest lucru va stimula producerea de sebum. În primul rând, trebuie să ştii care este soluţia optimă pentru pielea ta, adică ce tip de ten ai. Aici poţi completa testul tipului de ten Manna, din care vei afla clar ce produse Manna să foloseşti pentru a acorda îngrijirea ideală pentru tenul tău. O simplă spălare a feţei încă nu înseamnă îngrijirea pielii. În lumea de azi, e necesar să asiguri tenului tău vitaminele şi nutrienţii pe care le consideri importante pentru organism.


Mitul 3
Săpun? E lucrul cel mai rău pe care-l pot face cu tenul meu! Săpunul usucă!

Nu, săpunul usucă doar dacă nu alegi săpunul de curăţare corespunzător tenului tău. E important să faci o alegere informată, ştiind ce e potrivit pentru tine. Dacă tenul tău o cere, hidratează-l! Foloseşte un unt organic, de ex. untul shea organic Manna ghanez, un preferat al tuturor tipurilor de ten. Asigurarea lichidelor este importantă nu doar din exterior, ci şi din interior. Însă acest aspect nu depinde de tipul de ten.


Mitul 4
Cu cât mai mult îmi frec faţa, cu atât mai curată va fi.

Pielea feţei este o zonă foarte sensibilă, în niciun caz nu o freca! Cel mai bine e să uiţi de tot de prosop. Dacă vrei să-ţi ştergi faţa ca să fie uscată, foloseşte un şerveţel moale, dar nu o freca nici cu acela, ci mai degrabă absoarbe umezeala. Tenul tău nu va fi curat prin frecare, ci prin îndepărtarea impurităţilor cu cosmeticele naturale de curăţare adecvate. Cuvântul cheie este: cu delicateţe!


Mitul 5
Hidratarea este necesară ca să asigur apa pentru ten.

Una dintre înşelările majore pe care le promovează INDUSTRIA cosmetică este că crema hidratantă oferă tenului apă. Apa este inclusă în cremă deoarece îi asigură o consistenţă mai bună. Hidratarea este necesară ca să menţii umiditatea din piele. De aceea, îţi recomand ca după ce te speli pe faţă, masează pe pielea încă umedă puţin unt organic Manna.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe