Relaxează-te cu o baie fierbinte!
relaxează-te cu o baie fierbinte!

Relaxează-te cu o baie fierbinte!



Vei fi uimită, că baia înseamnă mai mult, decât o simplă spălare a trupului! În timp ce te întinzi comod în cadă, trupul tău beneficiează de un ”tratament” plăcut. Apa îți stimulează organele interne prin cel mai mare organ al trupului tău, pielea. Apa caldă îți stimulează circulația sanguină și astfel vascularizarea celulelor. În plus, căldura atenuează febra musculară și este recomandată și pentru inflamații.

Fii însă atentă, căci apa prea caldă face mai mult rău, decât bine, de aceea îți recomand, ca apa de baie să nu fie mai caldă de 38 grade!

Efectele depind de temperatura apei, timpul petrecut în cadă și în mod firesc și de aromatizanții pe care le pui în apă.

Încearcă uleiurile esențiale Manna 100% pure, ajunge să pui în apă doar 4-5 picături, ca să te revigoreze perfect și să-ți încânte simțurile. Preferatul meu este uleiul esențial de lavandă, datorită căruia te poți simți imediat ca și cum te-ai afla pe un câmp minunat, însorit de lavandă. Dacă ești răcită alege uleiul de eucalipt, care poate fi combinată foarte bine cu uleiurile de bergamotă, ghimbir, lămâie, potrocale și mentă. Parfumul său proaspăt, camforat decongestionează căile respiratorii și desigur poți adormi mai ușor.

Dacă tânjești după puțin răsfăț la sfârșitul unei zi lungi, Bila de baie euforizantă cu cacao şi ylang-ylang Manna este ceea ce cauți. Închide-și ochii și lasă-te purtată de acest parfum mirific într-o grădină maleziană cu flori somtuoase. Ingredientul de bază a acesteia îl constituie untul de cacao parfumat, pur și organic, iar petalele de hibiscus, florile de trandafir, tei, soc și mai multe feluri de uleiuri esențiale pure o fac și mai irezistibilă!

Dacă ești deja expertă în materie de baie, treci mai departe și folosește și exfoliante în timpul băii. Astfel pielea ta va fi incredibil de moale și mătăsoasă. Săpunul cocos sare exfoliază delicat, în timp ce uleiul de cocos cremos, catifelat și untul de shea organic îți îngrijesc pielea cu grijă deosebită.

Dacă acasă faci regulat câte o baie relaxantă, poți atinge din ce în ce mai rapid efectele mult dorite, adică relaxarea organismului tău și senzația de recreere fizică și sufletească. Îți recomand să planifici acest ritual plăcut de 2-3 ori pe săptămână și pe cât posibil în orele de seară!



Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe