Picioarele tale sunt gata de vară?
picioarele tale sunt gata de vară?

Picioarele tale sunt gata de vară?



Luna mai este plină de promisiunile verii: deși vremea este capricioasă, plouă des și adeseori suflă un vânt răcoros, avem și câteva zile însorite de vară timpurie. Îmi amintesc, că de mai mulți ani ezit înainte de Ziua mamei, dacă pot să îmbrac deja rochiile ușoare de vară sau dacă această zi frumoasă de duminică ne va întâmpina cu vreme înnorată.

Anul acesta m-am hotărât, fie ce-o fi, pentru mine a sosit deja căldura, vara, îmi ascund hainele groase de iarnă, puloverele și gecile, în spate în dulap până la toamnă. Îmi scot sandalele, papucii mei preferați și pantofii deschiși și poate să înceapă sezonul grătarelor și petrecerilor din grădină cu discuții până târziu seara, pentru că visez deja de câteva săptămâni la toate acestea!

Ce poți face ca picioarele tale să arate bine în șort, fustă scurtă și sandale? Am strâns pentru tine câteva sfaturi, cum poți avea călcâie frumoase și picioare catifelate și le-am însumat în 5 puncte.

  • A sosit vremea exfolianților și a buretelui lufa! Exfoliații Manna sunt preparați din ingrediente perfect naturale, iar parfumul lor este pur și simplu ceresc. Încercă și tu exfoliantul cu zahăr și sâmburi de struguri măcinați sau exfoliantul cu lufa și sare și cu parfum delicios de frursecuri sau dacă ți se pare mai comod, buretele lufa, constituind partea interioară a dovleacului lufa, care este și el o alegere perfectă pentru exfoliere. Particulele de sare și zahăr îndepărtează delicat celulele de piele moartă și îți răsfață pielea cu uleiuri nutritive.

  • După exfoliere a doua zi poate urma depilarea (dar în nici un caz nu mai devreme), pentru care în loc de spumă de ras îți recomand săpun pentru ras sau ulei mătăsos de cocos.

  • Pentru îngrijirea zonelor care devin ușor aspre de la călcâi, tălpi sau genunchi îți recomand untul de shea preparat din fructele arborelui Karité. Acesta este unul dintre ingredientele mele preferate de bază pentru cosmeticele naturale, îl poți găsi pe rafturile virtuale Manna atât în variantă parfumată, cât și fără parfum, în calitate organică și premium. Un adevărat ”jolly joker”, îl poți folosi în loc de cremă de față și de contur ochi, după expunerea la soare sau o zi la ștrand și ca și loțiune de corp. Este de ajuns să iei cu tine o singură cutie în călătorii, deoarece untul de shea poate fi utilizat în mod variat și astfel vei putea economisi și mult spațiu în bagaj. 


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe