Îți prezint paleta de culori Manna!
Îți prezint paleta de culori manna!

Îți prezint paleta de culori Manna!M-am pregătit cu încântare să îți prezint câte tipuri de nuanțe Manna există. Tot ce îți pot spune este: cosmeticele Manna se prezintă în uimitor de multe nuanțe.

  • Alb pur, alb-fildeș, ecru, decolorat, vanilie și multe altele.
Există unele produse Manna care sunt albe chiar și prin denumirea lor, cum ar fi Masca de faţă cu algină şi ceai alb - ce în mod interesant nu este albă, deoarece ceaiul alb nu este alb, ci mai degrabă opac.

Săpunul demachiant White Satin nu este tocmai alb, ci mai degrabă de un alb-satinat sau alb-fildeș.

Și aici nu vorbim numai despre culori, ci și despre faptul că toate produsele Manna fac parte dintr-un brand responsabil, fiecare ingredient fiind vegan, dar nu folosim nici ulei de palmier în compoziția nici unei Manne, deoarece extinderea plantațiilor de palmieri de ulei pune în pericol habitatul animalelor.

Culoarea unora dintre Manne, în componența cărora predomină untul de shea, precum ar fi Săpunul COCO unt de shea, este una „decolorată”, spre ecru. Interesant este faptul că nuanța untului de shea crud și nerafinat poate varia, de la bej deschis la o nuanță de „piele crudă” - probabil în funcție de sezonul în care nucile au fost recoltate de la arborele de karite.

  • Galbenul-pal al piersicii.
Uleiul din sâmburi de caise și pudra din sâmburi de caise (dar și untul de shea) se combină pentru a crea acea nuanță de galben închis a săpunului exfoliant. Totuși, galbenul-caisă poate fi înșelător. Săpunul care conține pudră, este galben, însă amestecul dintre uleiul de caise și untul de shea îi conferă o culoare de ecru-unt, cu tonuri de gălbui-luminate.

  • Roz pe sticlă și săpun.
Ți-am povestit în mod repetat despre Elixirul de lux pentru față, că am încercat şaptesprezece variante diferite, iar până la sfârșit, cea de-a optsprezecea a transformat în sfârșit în visul meu în realitate.
Acest lucru este valabil și în cazul culorii, iar în cele din urmă am ales o sticluță roz luxuriantă, cu motive florale.

În timp ce elixirul de față are un „ambalaj” roz, există o Mannă cu adevărat roz și anume Crema-mască îmbogățită cu argilă roz și unt de aloe vera, a cărei culoare se bazează pe mineralele din argilă. Poate părea surprinzător, dar aceleași ingrediente colorează și Săpunul Daisy Dream - totul se datorează argilei roz.

  • Săpun verde pentru păr?!
Este întotdeauna fascinant să văd nuanțele unice de verde ce se îmbină în compoziția Săpunului Șuvițe Sănătoase. Fiind recomandat pentru păr, în același timp, fiind recomandarea numărul unu a Mannei pentru păr, aspectul său și culoarea sa pot părea chiar și mai absurde (și totuși îl poți îndrăgi într-o clipită).

  • Combinație de nuanțe maronii de ciocolată.
Ne apropiem de jumătatea mai întunecată a paletei.

Un săpun într-o varietate de nuanțe de maro-ciocolatiu reprezintă o magie absolută, ceea ce îl și caracterizează pe Săpunul Dolce Vita, un săpun realizat în principal din zahăr brun din trestie.

Săpunul COCO de ciocolată a devenit atât de „amestecat” de cacao. Deoarece sunt toate lucrate manual, nu există două identice, întrucât pudra de cacao va colora fiecare săpun diferit.

  • Negru precum abanosul, cărbune medicinal negru.
Deși nu datorită culorii sale a devenit una dintre materiile prime caracteristice ale Mannei, este un fapt dovedit că produsele Manna care conțin cărbune activ (cărbune medicinal sau pulbere de cărbune) sunt cele mai interesante, datorită culorii lor elegante, de un negru-abanos. La noi poți regăsi pastă de dinți neagră precum abisul și săpun pentru curățarea feței, la fel de negru-intens, iar ceea ce au în comun, este faptul că te atrag instantaneu datorită culorii și aspectului neobișnuit, motiv pentru care îți și dorești să le încerci.

Când vine vorba de negru, nu putem uita nici semințele de mac acele punctulețe negre-vesele care decorează Manna, precum ar fi Săpunul cu lămâiță și Aloe Vera.

Care este culoarea ta, care este Manna ta?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe