Îți dezvăluim secretul: la ce să te aștepți în 2020!
Îți dezvăluim secretul: la ce să te aștepți în 2020!

Îți dezvăluim secretul: la ce să te aștepți în 2020!Nici pe noi nu ne-a ocolit febra planificării Anului Nou. Îți voi împărtăși și ție la ce concluzii am ajuns, pentru a știi exact la ce să te aștepți, ca și adeptă Manna, în acest an.

Se crede că planurile prea intense de Anul Nou nu vor funcționa pe termen lung. Oricât de entuziasmați am fi, putem ține seama de realizarea lor timp de numai câteva săptămâni după începerea punerii în aplicare, iar apoi cuvintele mari se estompează încet, dar sigur. Până la urmă, totul continuă ca de obicei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cea mai sigură modalitate de a evita acest lucru este să rămâi concentrată pe sine, ceea ce înseamnă că nu îți vei dori și implicit planifica, ceea ce nu provine de la tine însăți. Ceea despre care știi, în adâncul sufletului tău, că nu este ceva ce ți se potrivește cu adevărat.

Desigur, dezvoltarea și îmbunătățirea sunt bune (sau chiar obligatorii). Dar statornicia, respectarea propriilor valori este mult mai liniștitoare decât avântarea cu capul înainte, atât pentru tine, cât și pentru lumea exterioară.

Având în vedere acest aspect și noi am decis că cel mai frapant plan de Anul Nou este să rămânem noi înșine și în anul 2020!

Iată la ce te poți aștepta din partea noastră în 2020:

  1. La un statut solid pentru protecția mediului și producția etică.

Nu trebuie să promitem, întrucât este de la sine înțeles faptul că vom continua să fim dedicați mărcii noastre recunoscută, de produse cosmetice naturale, fără chimicale. Poți avea încredere deplină în faptul că nu vei regăsi niciun fel de ingredient sintetic, parabeni sau alte substanțe chimice în compoziția produselor Manna.

Naturalețea pătrunde totul, așadar este clar că nu vom folosi parfumuri sintetice nici în 2020. Aromele cerești ale produselor Manna vor continua să se datoreze în exclusivitate uleiurilor esențiale 100% naturale și ingredientelor naturale.

Fabricarea etică a fost și a rămas principiul nostru. Știm că prețul extinderii plantațiilor de palmieri de ulei constă din exterminarea junglei indigenă, astfel încât producția de produse Manna, ce nu utilizează nici un strop de ulei de palmier, nu va pune vreodată în pericol habitatul nici unui urangutan. De asemenea, este de la sine înțeles că materiile noastre prime sunt complet lipsite de testarea pe animale. Aceste valori vor fi repere ferme pentru noi și în 2020.

  1. La un răsfăț, ce te transpune în al nouălea cer.

Recenziile voastre confirmă faptul că, odată ce ați pătruns în universul Manna, nu mai doriți să mai plecați, deoarece veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru o îngrijire naturală, fără chimicale a pielii, părului sau dinților.

Lumea Manna este într-adevăr ca un cer senin de noapte plin cu stele strălucitoare. Panorama este pur și simplu uimitoare, iar universul aparent nesfârșit te invită în aventuri captivante.

De abia faci cunoștință cu această minunată lume nouă? Îți oferim o mulțime de lucruri de descoperit, trebuie doar să începi cu o Mannă, iar următoarea nu se va mai lăsa așteptată... Pentru primul pas, îți recomandăm și în anul 2020 testul nostru pentru tipul de piele, care îți va oferi sfaturi practice despre îngrijirea pielii pentru tipul tău de ten și produsele Manna aferente/ideale.

  1. Și la o sărbătoare ce va dura un an întreg.

Dacă ești o adeptă Manna, atunci știi deja că Zânele sunt cele care mișcă firele în fundal. Pe ele poți conta întotdeauna - indiferent dacă tocmai plasezi o comandă sau vrei să îți răspundă la întrebări.

Ca și Zână a Săpunurilor, chiar și eu însămi mă bazez pe ele încă de la începutul începuturilor. Fiecare nou produs Manna, ambalajele, jocurile noastre cu premii, surprizele noastre, acțiunile de caritate și cadourile laudă hărnicia, munca manuală și rezistența Zânelor.

Dar ceea ce trebuie să sărbătorim cu adevărat în 2020, ești în continuare Tu!

Grija blândă ca din basm a produselor Manna îți este oferită numai ție.

Curiozității tale infinite, stării tale de bine și jucăușă, loialității tale sincere, dorinței tale pentru protecția mediului. Noi știm deja: îți dorești tot ce e mai bun, mai de calitate pentru tine și pentru întreaga familie, adică îngrijire a pielii fără compromisuri, naturală, fără chimicale.

Ce te mai așteaptă anul acesta? Revin în curând, te reaștept!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe