Îngrijirea naturală a părului cu Manne testate în laborator!
Îngrijirea naturală a părului cu manne testate în laborator!

Îngrijirea naturală a părului cu Manne testate în laborator!



Îngrijirea părului este unul dintre subiectele mele preferate. De ce? Pentru că se spune că părul este oglinda sănătății noastre.

Îți voi spune ce fel de Manne să folosești pentru frumoasa ta podoabă capilară! Dacă avem lipsă de ceva, de exemplu de vitamine, acest lucru se observă prima dată în consistența părului nostru, totodată un consum scăzut de apă, un aer prea uscat ori poluat, se reflectă direct din șuvițele noastre. Bineînțeles, dincolo de aparențele fizice, în șuvițele noastre se poate vedea starea noastră sufletească, ba chiar și sănătatea generală al întregului nostru corp. De aceea, consider că îngrijirea părului este foarte importantă. Dacă stai să te gândești, nu întâmplător se zice că părul este „podoaba” capului. Dacă cineva te privește, va observa pentru prima dată coafura ta, deci nu este chiar indiferent cu ce anume și cum o îngrijești. Îți poate îmbunătăți cu mult aspect atunci când reușești să găsești combinația potrivită șampon-balsam. Astfel, îmi doresc să te ajut!

Să începem prin a identifica, cărui tip îi aparține părul tău.

Dacă este normal, uscat, fără lumină și predispus la fragmentare, atunci îți propun șamponul și balsamul Manna create special pentru părul normal sau uscat. Am introdus în compozițiile acestora cele mai prețioase ingrediente din natură: fructe tropicale și ulei esențial din lotus roz.

Părul tău uscat, sfărâmicios și aspru la atingere, îl va deveni mătăsos și strălucitor, podoaba ta capilară va fi moale și îngrijită. Desigur, nu ne-am rezumat le recenziile clientelor noastre mulțumite, așadar am trecut la un nou nivel, transmițând rezultatele unui laborator de testare independent, recunoscut la nivel internațional.

Rezultatele au confirmat ceea ce este cel mai important în ceea ce privesc șampoanele pentru părul normal și uscat: nu usucă și asigură o senzație de hidratare, în timp ce îți curăță blând, dar temeinic scalpul și părul. În plus, datorită spumei bogate, spălarea părului devine o experiență sublimă, iar de mirosul maiestuos al lotusului roz te poți bucura încă mult timp de la spălare.

Dacă părul tău este uscat, după spălarea acestuia trebuie neapărat să utilizezi un balsam, cu acesta răsfățându-ți în adevăratul sens al cuvântului șuvițele, efectul de îngrijire devenind și mai durabil. De balsamul Manna pentru păr normal și uscat te vei îndrăgosti imediat: dovedit vei avea șuvițe mai fine și mai mătăsoase, iar uleiurile din aceasta îți vor hrăni părul și scalpul. La un balsam este foarte important să nu îngreuneze părul, la Manna acest lucru este garantat, iar folosirea sa este ușoară, pentru că se aplică ușor și se clătește rapid. Părul tău va fi absolut superb și luminos, toată lumea va observa schimbarea, iar tu vei avea doar de colectat complimentele!

Dacă scalpul tău este predispus la o secreție în exces de sebum, este în mod constant gras și cu mătreață, atunci ai nevoie de șamponul Manna special dezvoltat pentru acest tip de păr. Este important să știi că, îngrijirea naturală este deosebit de importantă pentru părul gras și cu mătraeță. Acest șampon curăță blând, dar totuși eficient, în timp ce îți vrăjește șuvițe moi, mai mătăsoase și mai luminoase. Și cel mai important aspect din punct de vedere al mătreții și îngrășării, este faptul că îți reface echilibrul natural al scalpului. Știu că persoanele cu părul gras tind să folosească prea mult din șampon, pentru a se asigura că părul va fi absolut curat. Vestea bună este că, în cazul șamponului Manna, este suficientă o cantitate mică din acesta, astfel te va ține și mult timp, iar datorită uleiului esențial de mentă, creează acea senzație de răcoare, ce este atât de plăcută și de eliberatoare. După utilizarea șamponului, nu trebuie să-ți fie teamă de o uscare extremă a părului și scalpului, întrucât nu numai că nu îți usucă părul și scalpul, ba chiar îți conferă o senzație de hidratare.

Am auzit din partea mai multor persoane, cum că le-ar fi teamă să mai aplice balsam după spălarea părului lor gras, deoarece se tem că efectul de curățare al șamponului se pierde, iar noul „strat” doar amplifică îngrășarea. De balsamul Manna dezvoltat special pentru păr gras și cu mătreață, nu trebuie să-ți fie teamă: cercetările dovedesc faptul că nu îngreunează părul, ba mai mult, se va îngrășa mai puțin, în timp ce uleiurile din compoziția sa vor hrăni părul și scalpul tău. Cu basamul poți simți mai mult timp efectul de răcorire cu care te-a obișnuit deja și șampomul, și nu trebuie să-ți fie teamă că va rămâne printre șuvițele tale, întrucât se clătește ușor. Sunt sigură, că dacă îl vei folosi în mod regulat, persoanele din jurul tău vor observa cum părul tău a devenit luminos și moale!

În cele din urmă, aș dori să îți fac o mică recomandare, perfect potrivită oricărui tip de păr: pe părul ușor umed, dispersează un pic de ulei cosmetic Manna de Argan, mai ales la vârfuri. Astfel, vei încorona efectul șamponului și balsamului, podoaba ta capilară devenind și mai superbă.

Îți doresc o îmbăiere plăcută a părului cu Manna!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • ananasul, prietenul pielii tale - blog

    Ananasul, prietenul pielii tale

    Fructul tropical care te înveselește chiar și cu simpla sa prezență. Pulpa intens pigmentată de un galben-strălucitor şi aroma sa cerescă te farmecă, iar datorită caracteristicilor sale de înfrumusețare a pielii, locul sau este și printre rutina ta de îngrijire al tenului!

    Vizualizează
  • 5 concepții greșite despre cosmeticele naturale - blog

    5 concepții greșite despre cosmeticele naturale

    Probabil că nu există niciun alt tip de cosmetice despre care să existe atât de multe concepții eronate, precum cosmeticele naturale. Am realizat o selecție cuprinzând cele mai frecvente 5 astfel de concepții și îți voi dezvălui, totodată și adevărul în ceea ce le privește.

    Vizualizează
  • super-leguma din farfuria ta: efectul miraculos al broccoli! - blog

    Super-leguma din farfuria ta: efectul miraculos al broccoli!

    Datorită culorii verzi pătrunzătoare are un efect revigorant, înviorător chiar și la vedere, iar mulțumită ingredientelor sale bogate este un adevărat susținător al frumuseții și al sănătății. Să vedem efectele minunate ale acestei specialități legumicole!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe