Iată ce să faci, dacă te paralizează gândurile negative!
iată ce să faci, dacă te paralizează gândurile negative!

Iată ce să faci, dacă te paralizează gândurile negative!



Dacă din cauza nopților din ce în ce mai lungi și a vremii mohorâte, te din ce în cce mai des deprimată ori melancolică, atunci a sosit timpul să-ți schimbi gândirea. Îți arăt cum să implici binele în viața ta.

Dintre toate antotimpurile, probabil că sfârșitul toamnei, începutul iernii reprezintă perioadele care își pun cel mai des amprenta pe starea noastră de spirit.

Desigur, resimți și apropierea cu pași rapizi a sfârșitului de an, astfel, nu e de mirare că devii mai agitată, mai negativistă și eventual mai sensibilă, practic nu te mai simți prea bine în propria piele. Soluția, la fel cum de multe ori, este în tine, ești tu însăți. Nu contează cum sunt împrejurările externe, ceea ce contează cu adevărat este atitudinea ta față de acestea și dacă reușești să vezi partea pozitivă a acestora. Când vin gândurile negative, oprește-te preț de un moment. Trebuie să ştii că exact acel lucru se va intensifica cel mai adesea în viața ta, la care te concentrezi cel mai mult, practic, vei beneficia de ceea ce îți închipui cel mai mult. Dacă ești plină de nemulțumire și neajunsuri, ai o dispoziție nefastă și vezi răul în toate, atunci universul va răspunde la vibrațiile tale negative și îți va trimite și mai multe. Acest lucru este nimic altceva decât legea atracției.

De îndată ce îți schimbi gândurile şi le direcționezi spre pozitivitate, starea ta de spirit se va schimba și vei atrage lucrurile bune.

Ideea principală este că tu îți poți transorma zilele în perioade de armonie și bucurie. Nu te aștepta că o să vină cineva sau ceva care te va înălța din negativitate, pentru că schimbarea începe în interiorul tău. Conform legii atractivității, viața ta reprezintă suma totală a gândurilor tale până acum. De îndată ce gândurile şi sentimentele devin pozitive, tot așa va începe realitatea externă să reflecte acest lucru. Acum sigur te întrebi, bine, dar cum poți schimba într-o clipită starea pesimistă în fericire? Cuvântul cheie este: gratitudine. Gândește la toate lucrurile pentru care poți să fii recunoscătoare, ce lucruri/oameni/experiențe minunate sunt deja prezente în viaţa ta, pentru care simți gratitudine. Recunoștința este una dintre cele mai puternice gânduri pozitive, totuși de multe ori o omitem, deoarece ne gândim că ceea ce este bine, e „fundamental”.

Prima pe listă cu care poți începe și pentru care poți fi recunoscătoare, este sănătatea ta.

Apreciază-ți organismul, întrucât acesta lucrează cu precizie perfectă și luptă în fiecare moment, pentru a îți asigura un echilibru în funcționarea sănătoasă. Funcționarea sofisticată a organelor umane m-a fascinat dintotdeauna, iar cel mai mare organ nu este altul decât pielea. Pielea este primul contact cu lumea exterioară, protejează, reglementează şi mai are o mulţime de funcţii, printre altele, indică problemele prezente în corp. Nu întâmplător se spune că din starea pielii se poate deduce starea de sănătate: o piele netedă, strălucitoare, îngrijită, a fost întotdeauna un simbol al sănătăţii.

Eu cred cu tărie că armonia dintre trup si suflet este inseparabilă.

Dacă te îngrijești, te răsfeți, vei realiza un efect pozitiv asupra corpului tău, dar și asupra sufletului tău, deoarece îți transmiți dragoste ție însăți, iar acest lucru va avea un impact asupra vieții tale. Îți sugerez să transformi îngrijirea feței într-un ritual relaxant, lăsând aromele plăcute și atingerea relaxantă a ingredientelor naturale să te aducă într-o stare pozitivă, liniștită și plăcută. Pentru a atinge acest țel, încearcă spuma pentru curățarea feței Manna alături de peria pentru masaj, utilizarea sa redându-ți experiența masajului facial profesionist: apasă pompița spumantă a recipientului, bucură-te de mângâierea spumei aerate și divin parfumate direct pe pielea feței tale, în timp ce, cu mișcări circulare și blânde, îți răsfeți tenul.

Vei deveni complet revigorată, întrucât masajul blând va stimula circulația limfatică. Pe lângă esența de ananas și extractul de castravete, parfumul minunat se datorează uleiurilor esențiale de mandarină și salvie, care te înconjoară și te încântă cu prospețimea sa. Relaxează-te, și gândește-te la lucruri plăcute și pline de pozitivitate. Este suficientă puțină atenție, iar legea atracției se aplică instantaneu!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • avocado: nu este chiar așa de bun precum ai crezut? - blog

    Avocado: nu este chiar așa de bun precum ai crezut?

    Despre funcția sa în menținerea sănătății s-au scris deja sute de ode, inclusiv eu v-am scris despre efectele benefice și gustul său splendid, totuși îți recomand să nu consumi prea mult din această legumă exotică, întrucât culturile de avocado se întind pe suprafețșe atât de mari, încât deja au devenit nocive asupra mediului.

    Vizualizează
  • nu-i așa că și la tine vor fi manne sub brad? - blog

    Nu-i așa că și la tine vor fi Manne sub brad?

    Intră în posesia pachetelor Manna pentru Crăciun cu o reducere de până la 33%, având cele mai bune prețuri din acest an până la miezul nopții din data de 08.11.2018!

    Vizualizează
  • efectele miraculoasei scorțișoare - blog

    Efectele miraculoasei scorțișoare

    Chiar și aroma scorțișoarei este fermecătoare. Îți redă o stare de spirit plăcută, confortabilă, în plus reprezintă și un leac miraculos în privința sănătății tale.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe