Iarna am părul deteriorat. Ce pot face acum?
iarna am părul deteriorat. ce pot face acum?

Iarna am părul deteriorat. Ce pot face acum?



Iarna poate fi iubită sau urâtă, dar un lucru este cert: frigul nu face bine nici pielii și nici părului nostru. Dar nu trebuie să-i permiteți să se joace cu Voi! Capul sus! Ne punem mănușile și căciulile împreună, pentru ca și părul vostru să fie la fel de minunat, precum în anotimpurile mai calde!


De ce nu face bine părului tău anotimpul iarna?

Atunci când îți este frig, și Tu te încordezi și te ghemuești nu? Și eu. De fapt, la fel fac și venele existente pe scalpul nostru! Din această cauză, din păcate, rădăcinile noastre de păr beneficiază de mai puține substanțe nutritive și oxigen, iar pe termen lung, această situație duce la subțierea și pierderea părului.

Prin urmare, este foarte important să ne protejăm scalpul, precum și toate celelalte părți ale corpului, de frig. Știu că orice căciulă îți turtește părul și că la scoaterea acesteia putem arăta destul de penibil, însă pe termen lung, merită să o purtăm. În plus, sunt sigură că vei găsi una care să își facă treaba bine!

Cu toate acestea, este important să nu porți o căciulă prea grea și prea strânsă, deoarece acest lucru va împiedica irigarea cu sânge a scalpului și, de asemenea, va reduce șansele acestuia de a mai respira.

Explozie de vitamine

Trebui să ții cont și de faptul că în această perioadă este absorbită mult mai puțină vitamină A în corpul vostru, așadar merită suplimentată.


Spălarea părului

Nu știu cât de des te speli pe cap, deoarece acest lucru depinde de mulți factori. Unele persoane își spală părul zilnic, în timp ce altele mai rar. Cel mai important este să folosești un șampon care nu conține substanțe chimice. Șampoanele care nu conțin doar ingrediente naturale, pot conține multe substanțe iritante pentru piele!

Nu te spăla niciodată pe cap cu apă fierbinte! Părul își va pierde strălucirea și poate duce la căderea părului. Cea mai bună variantă este spălarea părului cu apă călduță.

Alege un șampon și balsam care se potrivește tipului tău de păr. Vopsirea, coafatul, toate-toate îți deteriorează părul, de aceea este important să îl compensezi prin alte practici.

Ai grijă și cu uscătorul de păr! Nu-l folosiți la un nivel superior de căldură, ci mai degrabă la un nivel de aer cald-moderat, deoarece îi scad astfel șansele de a se usca excesiv și de a se deteriora. Usucă-ți complet părul, deoarece dacă părăsești casa cu părul ud în frig, riști să îi faci mai mult rău decât bine părului tău. Doar atunci să-l lași să se usuce singur, dacă știi cu siguranță că nu vei părăsi casa!

Îngrijire adecvată

Atât frigul, cât și încălzirea din încăperi îți usucă pielea și părul. Având în vedere faptul că scalpul este foarte solicitat și deshidratat în această perioadă, substanțele de protecție secretate de glandele sebacee nu vor mai ajunge până pa vârfurile părului nostru, de aceea este deosebit de important să le îngrijim.
Este important să folosești un balsam de fiecare dată când îți speli părul.

În afară de balsamurile tradiționale, este util să folosești săptămânal și o mască pentru îngrijirea părului. Spre deosebire de balsamurile tradiționale, balsamurile care nu se clătesc după aplicare lasă un strat subțire de protecție pentru a-ți proteja părul mult mai mult. În plus, aroma lor minunată va persista mult timp.

Manna îți sare în ajutor!

Sunt sigură că dintre șampoanele și balsamurile Manna, le vei găsi pe cele mai potrivite tipului tău de păr. Iar dacă te afli în căutarea a ceva unic, atunci încearcă săpunul Șuvițe Sănătoase Manna și bucură-te de puterea uleiurilor sale, de spuma magică datorată uleiului de cocos și de parfumul unic-persistent, datorat uleiurilor de lavandă și din arbore de ceai.

De asemenea, vei regăsi și seturi de îngrijire a părului printre Manne, care îți vor oferi îngrijirea completă a părului.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • eucaliptul - de îl iubesc urșii koala, dar și manna? - blog

    Eucaliptul - De îl iubesc urșii Koala, dar și Manna?

    Nimeni nu prezintă indiferență în fața eucaliptului. E greu să îl iubești sau nu, întrucât aroma sa este extraordinar de intensă și nu poate fi comparabilă cu nimic. Știm însă cu certitudine că ursuleții koala îl adoră, însă și noi profităm de aroma sa revigorantă. Dar ce anume îl face să fie atât de popular? Să aruncăm o privire mai atentă!

    Vizualizează
  • tu de care mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere? - blog

    Tu de care Mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere?

    Astăzi este Ziua Îndrăgostiților! Dacă ai un Partener, atunci cu siguranță ai așteptat cu sufletul la gură această zi și te pregătești de mult timp, pentru ca acesta să fie cu adevărat perfectă. Și dacă tocmai nu îți împărtășești inima cu nimeni, nu dispera, căci dragostea te va găsi în curând, trebuie doar să-ți deschizi ochii!

    Vizualizează
  • tu ce fel de condiment ai fi? - blog

    Tu ce fel de condiment ai fi?

    Îți mai aduci aminte, când în copilărie te deghizai la carnavale? Acum ai șansa să retrăiești acele clipe.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe