Tu de care Mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere?
tu de care mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere?

Tu de care Mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere?



Astăzi este Ziua Îndrăgostiților! Dacă ai un Partener, atunci cu siguranță ai așteptat cu sufletul la gură această zi și te pregătești de mult timp, pentru ca acesta să fie cu adevărat perfectă. Și dacă tocmai nu îți împărtășești inima cu nimeni, nu dispera, căci dragostea te va găsi în curând, trebuie doar să-ți deschizi ochii!


Fluturi în stomac

Atunci când nimic altceva nu mai contează decât să fii cu El. Atunci când nu există nimic altceva în mintea și inima ta, numai El. Prima întâlnire, prima atingere, primul sărut. Cu el, care este diferit, special, al cărui nume deja îți generează fluturi în stomac. Nici nu există un sentiment mai frumos pe lume!

În această perioadă, fiecare zi petrecută împreună este o sărbătoare în sine. Dar sunt necesare zilele chiar și mai speciale, atunci când vă puteți concentra într-adevăr unul pe celălalt și relațiile voastre. Astfel sunt aniversările lunare, anuale și Ziua Îndrăgostiților.

Dar a fi îndrăgostită, nu înseamnă că doar de El se poate

Cât de repede ne poate intra în inimă tot ce este frumos și special? La fel și eu sunt cu îndrăgitele noastre Manne. Deoarece, pe lângă importanța a ceea ce ascund ambalajele, este important și modul cum sunt îmbrăcate, special pentru tine.

Te poți pregăti și cu ajutorul acestora pentru programul tău plin de iubire, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Trebuie să îți dezvălui, acestea îmi fac inima să tresară până în ziua de astăzi. Îmi pătrund privirea, simțurile și pielea. Nu-i așa că te poți îndrăgosti de acestea? Tu de care Mannă te-ai îndrăgostit la prima vedere? Nu este ușor de ales, nu-i așa?

Nici pentru mine.Tu de care Mannă te-ai putea îndrăgosti la prima vedere? Dar pentru ritualul meu de Ziua Îndrăgostiților, cer ajutorul actualilor mele „iubiri”-Manna.

În primul rând, îmi exfoliez pielea cu Exfoliantul Manna cu lufa, ce degajă o aromă cerească.
Apoi folosesc Setul de îngrijire a părului uscat, normal, mulțumită căruia părul meu va deveni strălucitor și moale precum mătasea, iar aroma sa captivantă de lotus, va răpune toate simțurile la momentul potrivit.

Apoi mă voi cufunda în spuma răsfățătoare a cuișoarelor picante, de neroli dulce și ulei proaspăt din arbore de ceai, mulțumită Bilei de baie Manna cu neroli-cuișoare.

După baie, mă răsfăț cu Elixirul de Lux pentru față al Mannei, pentru că eu trebuie să fiu cea mai frumoasă!

Sper să primesc un trandafir roșu! Pentru a-l atrage, o iau pe regina cremelor-spumă de pe raft, respectiv Manna cu unt de shea şi parfum de trandafir. Îmi place aroma amețitoare și pielea mea mătăsoasă.

Desigur, aleg balsamul de buze Săruturi colorate, înțelegi nu, de ce?

Apoi îmi închei pregătirea cu amețitoarea apă florală Manna de trandafir.

Care sunt iubirile tale Manna?

Din ce constă ritualul tău? Ce anume contează cu adevărat la minunatele noastre Manne? Culoarea, aroma sau rezultatul pe care îl obții datorită acestora?

Îți place să le alegi tu personal sau ai încredere în noi și te lași purtată de acel fior de furnicături, la despachetarea pachetului nostru pregătit în prealabil pentru Tine, pentru a vedea ce te așteaptă?

Poți împărtăși acest sentiment, a tot ceea ce este frumos și bun, cu Dragostea ta, iar prin tine, El poate beneficia de răsfățul și grija naturală a Mannei. Setul de îngrijire naturală pentru bărbaţi fi un cadou minunat de Ziua Îndrăgostiților.

Și ca o soție care este îndrăgostită de soțul ei până în ziua de azi, vreau să îți împărtășesc secretul unei căsnicii lungi și fericite: iubește-L în fiecare zi, la fel ca în ziua primului vostru sărut! Chiar dacă aveți o problemă, nu uitați niciodată să vă respectați și să vă iubiți unul pe altul și veți putea face totul împreună. Pentru că este un miracol că v-ați regăsit, că v-ați ales unul pe altul și că sentimentele voastre sunt reciproce!

La Mulți Ani Mannastici de Ziua Îndrăgostiților!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • tu ce fel de condiment ai fi? - blog

    Tu ce fel de condiment ai fi?

    Îți mai aduci aminte, când în copilărie te deghizai la carnavale? Acum ai șansa să retrăiești acele clipe.

    Vizualizează
  • mania-manna - blog

    Mania-Manna

    Tu știi ce înseamnă cuvântul „mană”? M-am documentat și îți voi împărtăși și Ție, câte secrete ascund cele patru litere.

    Vizualizează
  • ritualul îmbăierii - blog

    Ritualul îmbăierii

    Când erai mică și tu te pregăteai de îmbăiere numai în lacrimi? Îți dezvălui...că și eu la fel eram. Dar, ca adult, am realizat rapid ce reîmprospător poate fi chiar și un duș rapid ori o baie în cadă, mai ales după o zi lungă, obositoare.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe