Gem de căpșuni fără zahăr de casă
gem de căpșuni fără zahăr de casă

Gem de căpșuni fără zahăr de casă



În fiecare an, aștept cu nerăbdare să gust primele căpșuni zemoase și dulci, ceea ce înseamnă pentru mine începutul verii.

Cu toate acestea, sezonul căpșunilor nu durează mult, așadar trebuie să ne lipsim o perioadă destul de îndelungată a anului de acest fruct. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți complet la căpșuni, deoarece pe lângă congelarea acestora, poți păstra aroma proaspătă și într-un borcan. De asemenea, nu trebuie să faci compromisuri, deoarece există și o versiune fără zahăr a gemurilor - și exact o astfel de rețetă aș dori să îți prezint acum!


Gem de căpșuni fără zahăr de casă

Ingrediente:

  • 2 kg căpșuni
  • 50 g amestec de ștevie și eritritol
  • 10 g de pectină
  • zeama de la o lămâie
  • interiorul unui baton de vanilie

Dacă ai reușit să obții căpșuni foarte coapte și dulci, atunci puteți omite îndulcitorul, deoarece aroma dulce a căpșunilor este perfectă de la sine.

Pune căpșunile în blender sau pasează-le cu o presă de cartofi. Dacă preferi un gem cu pulpă, atunci nu transforma căpșunile într-o pastă omogenă. Adaugă zeama de lămâie, îndulcitorul și interiorul batonului de vanilie, apoi pune gemul pe foc. Când este fiert, adaugă pectina, apoi fierbe timp de încă câteva minute, amestecând continuu.
Toarnă gemul în borcane sterilizate și dezinfectate anterior. Sigilează bine capacele și așează-le cu susul în jos timp de 10 minute. Învelește borcanele într-o pătură și lasă-le la răcit.

În diminețile reci de iarnă, gustul dulce și înmiresmat al verii pe o felie de pâine va fi minunat, dar se potrivește perfect și în conținutul prăjiturilor cu cacao.

Le adori astfel încât le-ai simți și pe pielea ta?


Am vești bune pentru iubitorii de căpșuni: la Manna regăsești delicatese și cu căpșuni - desigur speciale pentru îngrijirea frumuseții și îmbăiere! ?

Dacă ți-ai dori să simți în continuare aroma de căpșuni, chiar și după spălarea dinților, atunci îți recomand pasta de dinți cu căpșuni fără fluor de la Manna. Această pastă de dinți a fost concepută inițial pentru copii, astfel încât culoarea este de un roșu aprins, dar chiar și adulții se pot simți liberi să o încerce!? Atât culoarea, cât și aroma se datorează ingredientelor naturale - așa cum deja te-ai obișnuit la Manna.

Nu mă pot să nu îți arăt noua noastră mândrie, noile specialități. De asemenea, dorim ca și accesoriile Manna să fie ecologice, așadar am adus în gama de sortimente Manna patru tipuri de periuțe de dinți Manna cu mânere din bambus! Fiecare membru al familiei își poate regăsi periuța perfectă.

Dacă adori să te cufunzi în spume cu aromă de căpșuni, nu există obstacole nici în acest sens! Bomba de baie Manna cu parfum de căpșuni și banane a fost realizată în primul rând pentru copii, dar poate deveni favorita tuturor celor cărora le place aroma fructată și doresc să se bucure nu numai de parfumul căpșunilor, ci și de culoarea lor vibrantă, veselă, în timpul unei băi relaxante.

Apropo de culoarea căpșunilor... Îți dorești ceva extravagant, un săpun care nu numai curăță, ci are o aromă divină, dar îți împodobește frumos și baia? Ei bine, ai găsit ce căutai! Un mare favorit, Săpunul Daisy Dream, îți răsfață pielea cu argilă roz și o aromă dulce de geraniu.

Începe-ți vara cu arome și gusturi dulci, într-o culoare roșie veselă! ?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe