Cea mai bună rețetă de sirop de soc și zahăr de mesteacăn
cea mai bună rețetă de sirop de soc și zahăr de mesteacăn

Cea mai bună rețetă de sirop de soc și zahăr de mesteacăn



Vei adora și Tu această rețetă!?


Este foarte simplu să găsim flori de soc. Ești o mare norocoasă dacă trebuie să te deplasezi doar până în grădina ta pentru a culege flori de soc, dar chiar și în caz contrar, le poți obține foarte ușor, chiar dacă nu deții o grădină.

Un sfat de neratat, ar fi să nu le culegi niciodată după ploaie, pentru că atunci își pierd aroma și gustul minunat, așadar, încearcă să optezi întotdeauna pentru flori uscate! Culege aproximativ 25-30 de flori de soc, și adună numai flori deschise și dintr-un loc unde nu trec mașini. Taie-le cu o foarfecă și pune-le cu capul în jos în coș, pentru ca prețiosul polen să rămână la tine. Evită punga din nailon, deoarece floarea se ofilește în aceasta.?


Rețeta secretă

A face sirop de soc este unul dintre cele mai ușoare lucruri. În plus, are un miros și un gust minunat, care te va ajuta să rememorezi cele mai fierbinți zile de vară, în fiecare anotimp când îl vei consuma.
Pentru această rețetă, am folosit zahăr de mesteacăn în loc de zahăr tradițional, dar asta nu se simte deloc în sirop.

Ingrediente:
• 30 flori de soc
• 40 g zahăr de mesteacăn
• 4 lămâi
• un praf de ghimbir ras
• 2 lingurițe de acid citric

  1. După ce ai spălat bine florile de soc, adaugă-le într-un borcan cu filet de 3 litri, apoi toarnă suficientă apă, cât pentru a le acoperi. Adaugă ghimbirul ras, apoi stoarce 2 lămâi, iar pe restul feliază-le și adaugă-le în borcan. Acoperă borcanul și pune-l într-un loc răcoros și ferit de lumină, timp de 3 zile.
  2. În a treia zi după preparare, strecoară zeama, toarn-o într-o oală, adaugă zahărul de mesteacăn și acidul citric, iar apoi adu amestecul la fierbere.
  3. După fierbere, toarnă siropul în borcane cu filet și închide bine capacele, menținându-le la căldură, acoperite cu pături, cât mai mult timp.?

Alege o mască naturală alături de binemeritatul sirop de soc!

Bea primul tău pahar de sirop de soc, având un pic de #metime!? Masca pentru față de la Manna cu argilă roz este perfectă în acest scop!

Exoticul unt de shea, magicul ulei de migdale dulci, uleiul blând de cocos, uleiul mângâietor de jojoba și untul hrănitor de Aloe vera, fac parte din compoziția acestei măști, doar pentru a-ți răsfăța pielea!

Spre deosebire de alte măști faciale Manna, poți utiliza această mască imediat, fără a o amesteca cu altceva; pur și simplu aplic-o pe față cu pensula Manna și relaxează-te în timp ce își exercită super-efectul!?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe