Cum să supravieţuieşti iernii?
cum să supravieţuieşti iernii?

Cum să supravieţuieşti iernii?



Îţi place iarna, gheaţa lucioasă, sauna fierbinte şi parfumată, pantele înzăpezite, pădurea în timpul iernii? Sau faci parte dintre aceia care, după ce au trecut sărbătorile de iarnă, abia aşteaptă să vină primăvara? Eu sunt teribil de plictisită uneori de întuneric şi de frig, de lipsa de legume și fructe proaspete, îmi lipsesc adierile parfumate, hainele subţiri, orele petrecute în aer liber în locul gerului năpraznic sau al zăpezii fleşcăite.

Există totuşi câteva metode care te pot ajuta ca să găseşti mai puţin deprimante nopţile, din ce în ce mai scurte ce-i drept dar care par încă foarte lungi, să ţi se pară mai puţin supărătoare hainele multe și groase sau frigul pătrunzător.

Nu, nu vreau să-ţi sugerez să hibernezi ca ursul, dar dacă iarna lungă te indispune, dacă simţi că nu mai ai pic de energie, atunci într-adevăr are sens ca, asemănător celor din ţările nordice, să încetineşti un pic şi să priveşti la această perioadă a anului cu alţi ochi.


Fie că eşti singură, fie eşti împreună cu alţii, crează mici rutine de răsfăţ, pune-ţi totul la îndemână, nu te stresa, acum nu trebuie să te forţezi să trăieşti în starea de agitaţie cu care te-ai obişnuit în restul anului. Ascultă-ţi corpul şi instinctele, pur şi simplu nu este momentul acum să te apuci să faci ceva solicitant.


Ia-o mai încet, răsfaţă-te, înconjoară-te de confort şi căldură, bucură-te de linişte şi pace sufletească!

  1. Nu e nimic mai bun decât o baie cu apă caldă
Să nu fie fierbinte însă, căci apa fierbinte te face somnoroasă, îţi usucă pielea, dar poate avea şi alte efecte negative asupra sănătăţii. O baie călduţă, de 20-25 minute, parfumată cu bile de baie sau uleiuri esenţiale, poate fi o adevărată experienţă de lux care să-ţi ofere relaxarea perfectă în serile de iarnă. Ia cu tine o carte bună, aprinde o candelă fără parafină și fără parfumuri artificiale (astfel poţi evita inhalarea unor substanțe deosebit de nocive, în special dacă odaia este mică), sau doar visează, relaxează-te, meditează – cum îţi place mai mult.
  1. Încântă-ţi simţurile cu uleiuri esenţiale
În loc de parfumuri artificiale, atât acasă cât şi la saună, foloseşte uleiuri esenţiale Manna 100% pure, nediluate. Dacă ai renunţat deja la parfumurile artificiale şi la aromele sintetice, atunci ştii că diferenţa este aproape palpabilă chiar şi numai după un duș.
  1. Ia-ţi timp de odihnă, răsfaţă-ţi trupul şi sufletul cu săpunurile, gelurile de duş, exfoliantele, măştile faciale, unturile organice şi uleiurile esenţiale Manna perfect pure şi naturale!
Unturile exotice Manna, mătăsoase şi catifelate la atingere şi cu o culoare caldă, dar şi exfoliantele sau uleiurile, care care îţi mângâie pielea precum razele soarelui de vară, pot fi contrabalansarea perfectă a senzaţiei permanente de frig şi umezeală.

Care este produsul tău Manna favorit?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe