Cei mai înverșunați inamici ai noștri: vergeturile și celulita
cei mai înverșunați inamici ai noștri: vergeturile și celulita

Cei mai înverșunați inamici ai noștri: vergeturile și celulita



Te plângi de vergeturi, eu spun că cel mai bun lucru este să le previi. Creșterea bruscă, kilogramele în plus și sarcina sunt cele mai probabile cauze ale apariției vergeturilor la persoanele predispuse. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos și îngrijirea corectă a pielii îți îmbunătățesc în mod esențial șansele de a evita (chiar și în timpul sarcinii) deteriorarea țesuturilor conjunctive. Problema apariției și înmulțirii „dungilor de zebră” nu este una pe care să o poți ignora.

Celulita este efectul unei slăbiri a țesuturilor conjunctive și, la fel ca vergeturile, pune multe probleme aproape tuturor femeilor, indiferent de siluetă sau conformație.

Să începem, însă, cu începutul: trebuie să îmbunătățești digestia și metabolismul. Revenirea la o greutate optimă, alimentația fără mult zahăr, mișcarea regulată, precum și sauna pot fi de mare ajutor. Bineînțeles, trebuie să fii atentă să consumi o cantitate suficientă de lichide. Bănuiesc că e de la sine înțeles că alcoolul și țigările nu fac niciun bine pielii tale.

Cu poți ajuta direct pielea?

Poți ține în frâu vergeturile și denivelările pielii îmbunătățin starea generală de sănătate a pielii tale. pentru estomparea vergeturilor, recomand în primul rând săpunul COCO & scorțișoar și Untul organic de cacao – ambele hidratează excelent și protejează pielea. Untul organic de cacao este unul dintre cele mai stabile unturi naturale și e bogat în grăsimi naturale concentrate. Se absoarbe ușor în piele. Merită să încerci și Untul organic de cocos organic virgin sau oricare dintre edițiile Untului de Shea, până observe care dintre ele te avantajează cel mai mult.

Femeilor însărcinate, moașele și ginecologii le recomandă Uleiul de migdale dulci, neparfumat pentru calmarea mâncărimilor pielii de pe burtică și pentru a face țesutul din jurul perineului mai flexibil, cu aproximativ două săptămâni înainte de momentul nașterii.

Cealaltă recomandare a mea (pentru acelea dintre voi care nu sunteți însărcinate și nu alăptați) este masajul cu ulei esențial. Uleiul de geranium și cel de ghimbir sunt foarte bune, deoarece îmbunătățesc circulația limfei (asta se întâmplă de fapt când vezi că pielea începe să se înroșească).

Poți ajuta regenerarea suprafeței pielii prin exfoliere regulată – pentru asta îți recomand să folosești buretele Luffa, care este nimic altceva decât interiorul fructului de luffă.



Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe