Astfel îți poți stimula creșterea părului!
astfel îți poți stimula creșterea părului!

Astfel îți poți stimula creșterea părului!



Părul frumos, lung și sănătos este bijuteria fiecărei femei, deci este foarte important să îți menții părul bine îngrijit, pentru a crește frumos și rapid. Vestea bună este că poţi stimula creşterea părului prin metode naturale, astfel încât părul tău va fi lung şi des.

Știai că părul fiecărei persoane creşte în medie 1 centimetru pe lună? E atât de natural încât nici nu observăm. De fapt, de obicei, ne gândim la creşterea părului atunci când avem o problemă cu aceasta, cum ar fi căderea sau deteriorarea, rărirea părului.

Una dintre cauzele căderii părului poate fi faptul că alimentarea cu sânge a scalpului nu funcționează corect, încetinind circulaţia și, din păcate, nu ajunge suficient sânge la celulele responsabile de creştere, foliculii firelor de păr. Din fericire, există practici eficiente pe care le poți încerca pentru a obține o creștere rapidă a părului. Cu toate acestea, căderea părului sau stagnarea în creștere este adesea cauzată de probleme de sănătate, deci dacă sfaturile de mai jos nu dau rezultate, este recomandat să consultați un specialist.

Iată cele mai bune metode naturale pentru creşterea părului, care îţi pot oferi rezultate rapide:


Masajul

Recomand să îţi masezi complet scalpul în fiecare seară, sau cel puțin în timpul spălării părului, deoarece astfel poţi stimula alimentarea cu sânge a scalpului respectiv a foliculilor firelor de păr. Cu vârfurile degetelor apasă ferm craniul spre exterior, de la frunte spre ceafă. În timp ce îţi speli părul, fii atent să-ţi freci temeinic scalpul cu vârful degetelor. Ai grijă ca să masezi cu vârful degetelor şi nu cu unghiile, în caz contrar poţi leza pielea sensibilă a scalpului şi poţi produce infecţie.


Uleiul de ricin

Efectele de creştere a părului datorită uleiului de ricin au fost cunoscute încă din timpul bunicilor noștri. Hrănește părul și stimulează creșterea acestuia. Poţi să îl aplici pe scalp înainte de spălare, dar cel mai bine este dacă foloseşti un produs care deja îl conţine, cum ar fi săpunul bucle sănătoase Manna. Dacă te-ai îndrăgostit de uleiuri, îți sugerez să încerci pe vârfurile firelor de păr uleiul de argan Manna, după ce ți-ai spălat părul şi l-ai uscat cu prosopul.


Odihnirea

Unul dintre motive căderii părului poate fi dacă îţi "soliciţi" foarte mult părul, de exemplu, deseori îl îndrepţi, îl piepteni nejustificat de mult, îl porţi legat în coadă strânsă sau îl porţi împletit un timp îndelungat. Cocurile şi alte coafuri cu efect de tragere a foliculilor firelor de păr, pot provoca cu uşurinţă căderea părului. Încearcă să-ţi odihneşti părul timp de câteva luni. Evită vopsirea părului, nu utiliza spume fixative, lacuri și alte substanţe sintetice și, dacă poți, poartă părul desfăcut. Vei vedea că părul tău va deveni în curând mai puternic și creșterea multașteptată va începe.


Șampon și balsam natural

Am lăsat la sfârșit spălarea părului și utilizarea balsamului, deoarece părul frumos începe cu o îngrijire corespunzătoare. Încearcă colecția de șampon și balsam dezvoltat pentru părul uscat sau gras de la Manna, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat natural, fără substanţe sintetice. Ingredientele naturale sunt aproape absorbite de către firele de păr. Produsele Manna pentru îngrijirea părului îţi oferă o senzație hidratată*, îţi fac buclele moi și strălucitoare**. Sampoane naturale purifică eficient, iar balsamurile îngrijesc şi hrănesc părul şi scalpul* – aceasta este un fapt dovedit de testele efectuate într-un laborator de cercetare recunoscut mondial.

Pentru părul cu creștere rapidă, este esențial să foloseşti un balsam, deoarece căderea părului este adesea cauzată de deshidratarea capului, ce se poate întâmpla mai ales pe vreme rece. De asemenea, poţi lăsa să acţioneze balsamul Manna în loc de câteva minute timp de până la 40 de minute, apoi clăteşte bine.

Dacă dorești să citești mai multe despre îngrijirea părului, îţi recomand o postare anterioară de pe blogul nostru, unde vei regăsi mai multe sfaturi despre secretele părului fabulos!

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participanților, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei și bărbați, care înaintea aplicării balsamului, și-au spălat părul cu șamponul natural Manna pentru păr uscat, normal

**conform rezultatelor unui studiu bazat pe rezultatele măsurătorilor instrumentale, efectuate în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei și bărbați


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe