Așa îți construiești garderoba capsulă
așa îți construiești garderoba capsulă

Așa îți construiești garderoba capsulă



Cu piesele bine combinabile ale garderobei capsulă, te poţi îmbrăca mai ușor, mai repede și respecți și mediul înconjurător. Cu toate acestea, alcătuirea acestei garderobe nu este atât de ușoară. Îți ușurăm treaba cu aspectele principale.


Din ce constă un dulap-capsulă?

Să stabilim chiar la început: nu există două dulapuri capsulă la fel. Fiecare este diferit, deoarece te reprezintă pe Tine, această mini-garderobă. Cum este viața mea de zi cu zi, care este meseria mea, care sunt culorile mele preferate, ce sport practic? Trebuie să îți pui în mod constant aceste întrebări în timp ce îți organizezi garderoba.

Crearea unui dulap capsulă este mult mai mult un proces decât o cascadorie unică. Poate nu vrei să-ți arunci garderoba actuală peste noapte (cel mult piesele cu adevărat inutile), ci ai prefera să o extinzi puțin câte puțin pentru ca noile articole să se potrivească.

Sfaturile mele dacă îți dorești un dulap capsulă:


  • Începe prin a selecta. Piesa aceea de îmbrăcăminte care nu se potrivește cu nimic și chiar arată rău, trebuie să plece. (Nu o arunca la gunoi, adună hainele în stare bună și donează-le sau schimbă-le.)


  • Cantitatea de haine rămase în garderoba capsulă nu este strictă. Dacă duci o viață aglomerată, în ritm rapid, dacă trebuie să apari adesea la evenimente, adunări sociale și întâlniri, atunci este bine să ai câteva piese de bază în plus. Dacă ești mai mult acasă, fie te afli în creșterea copiilor, fie pentru că lucrezi în home office (sau ambele), mai puține piese pot fi suficiente. Și totul, deoarece numărul de combinații crește de la început, cu siguranță ți se va părea că ai mai multe haine.


  • Totodată, culorile nu sunt definite. În orice caz, există unele cu rar poți da greș, precum albul, ecru, bej, bleumarin, gri închis, negru. În mod similar, străduiește-te în simplitatea stilurilor, a croielii și a modelelor. Rochia pe care o consideri supradecorată, ciudată, un fel de „prea mult”, probabil că și este.


  • Una dintre cele mai populare piese de bază, pe care probabil o ai deja în dulap, sunt pantalonii, sau mai exact, blugii. Cu aceștia se potrivesc O mulțime de piese, de la un simplu tricou alb, la o cămașă albă și până la un pulover.


  • Bineînțeles, blugii nu înlocuiesc baza mai elegantă, așadar vei avea nevoie de 1-2 perechi de pantaloni din material potrivit și, pentru varietate, și de o fustă. Aici poți fi mai îngăduitoare cu tine însăți. Dacă ești genul mai sportiv, și nici nu îți poți imagina o fustă, nu forța deloc lucrurile. Încearcă totuși uneori, s-ar putea să-ți placă fustele modeste. (Același lucru este valabil și în cazul blugilor: deși multor oameni le plac, dacă nu este stilul tău, ar trebui să renunți.)


  • De asemenea, merită să achiziționezi piese atemporale în rândul bluzelor/topurilor, precum câteva tricouri cu mânecă scurtă în non-culori precum alb, negru sau neutre, cardigane și pulovere pentru stratificare. Paltonul și jacheta fac și acestea parte din îmbrăcămintea exterioară (dacă ne asculți, aceasta din urmă nu este deloc din piele, dar despre asta voi vorbi mai târziu).


  • Numărul accesoriilor poate de asemenea să scadă. Esența unui dulap-capsulă este ca piesele sale să fie combinate cu ușurință, acest lucru fiind valabil și în cazul accesoriilor. O pereche de pantofi, o geantă, o eșarfă, o pălărie/căciulă și mănuși de culoare neutră se potrivesc cu aproape orice.


  • Piesele dulapului pot fi schimbate și extinse sezonier. De exemplu, selecția de toamnă-iarnă poate include mai multe pulovere, iar selecția de vară poate include mai multe rochii. Sandalele sau încălțămintea elegantă sunt esențiale vara, iar cizmele pe timp de iarnă.

Scopul tău real este o garderobă care respectă mediul înconjurător


Nu pierde din vedere obiectivul. De fapt, nu construiești o garderobă capsulă, ci pur și simplu te îmbraci sustenabil, cu mai puțină investiție de timp și bani.

Scopul este, de asemenea, să nu stai dimineața în fața dulapului repetând „Nu am cu ce să mă îmbrac”, în timp ce abia vezi printre hainele cumpărate necugetat, nepotrivite. Dar cu o garderobă minimalistă, protejezi și mediul pe termen lung, deoarece este nevoie de mai puțină energie, substanțe chimice și apă pentru a produce mai puține haine.

Și pentru că Manna este o marcă vegană și prietenoasă cu animalele, te sfătuim să ții cont și de evitarea articolelor de origine animală în garderoba ta. Este un fapt că înlocuirea pielii de animale poate provoca destul de multe bătăi de cap, fie și doar pentru că producția de piele sintetică împovărează și aceasta mediul înconjurător. În acest articol, am oferit idei pentru a crea un stil de viață vegan, inclusiv moda vegană.


Să ai un set bine-combinabil și cu Manna!


La fel, poți crea un „dulap capsulă și pentru piele” cu produse Manna, care constă din piese de bază indispensabile, bine combinate, atemporale.


  • Cu siguranță există un loc pentru unul sau mai multe săpunuri naturale Manna în setul capsulei pentru îngrijirea pielii, fie doar pentru că sunt uimitor de versatile, întrucât nu unul, poate fi folosit și la spălarea părului.
  • Pentru 10 minute de lux pe zi, untul de shea hrănitor și hidratant al pielii nu poate lipsi din rândul articolelor de bază, așadar suntem sigure că vei găsi ceva potrivit din colecția Shea Variations.
  • Zânele noastre cercetătoare au dezvoltat recent și serurile eficiente, naturale, Manna PRO. Alege-l pe cel care ți se potrivește și transformă-l într-un element de bază în rutina ta!
  • Dacă obiectivul numărul unu al îngrijirii pielii tale este împiedicarea estompării frumuseții tale, adică să fii tu însăți și dincolo de 30 sau 40 de ani, atunci bazează-te pe noile Manna Pre și Perfect Aging.
  • În ceea ce privesc diferitele probleme ale pielii, avem soluția și astfel, nici nu trebuie să te gândești la ce ar trebui să conțină colecția ta Manna de bază.

Dacă nu știi care este tipul tău de piele, completează testul nostru pentru tipul de piele și îți vom arăta care Manne sunt ideale pentru îngrijirea pielii tale.

Ai deja un dulap capsulă? Sau l-ai încercat vreodată? Povestește-mi!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe