Alte 8 Manne au câștigat certificări internaționale!
alte 8 manne au câștigat certificări internaționale!

Alte 8 Manne au câștigat certificări internaționale!



Te anunț cu mare încântare și mândrie, că alte noi cosmetice Manna poartă de acum încolo emblema reprezentativă a uneia dintre cele mai prestigioase organizații de cosmetice naturale din Europa și anume COSMOS BDIH!

Pentru mine și pentru întraga echipă Manna, această calificare reprezintă o recunoaștere uriașă. Este o apreciere vrednică pentru eforturile grele pe care le depunem pentru a îți oferi „cele mai” perfecte Manne posibile. Desigur, îmi datorez succesul - inclusiv această certificare - exclusiv Ție, deoarece, fără sprijinul tău în calitate de client, nu am fi putut obține astfel de rezultate.

Să vedem însă, ce acoperă mai exact calificarea COSMOS BDIH și de ce este atât de importantă. Atunci când vezi emblema Cosmos pe ambalajele Manna, ai o garanție declarată că produsul este complet fără parfumuri sintetice, nu conține derivați din produse petroliere și că materiile de bază sunt provenite din surse verificate, de încredere. Inspectorii COSMOS BDIH examinează produsele foarte temeinic și strict, de aceea este atât de prețioasă această calificare. Chiar și un singur ingredient neadecvat este suficient pentru ei ca să retragă sau să nu acorde certificarea cuvenită.

Nu numai proveniența ingredientelor este luată în considerare, ci și procedura prin care sunt realizate produsele Manna, ba mai mult, sunt verificate chiar și materialele utilizate pentru ambalare.

Și acum să urmeze minunata listă cu noile noastre obiecte (motive) de mândrie! Acestea sunt cele opt produse cu care s-a extins diploma noastră BDIH, fiecare dintre ele fiind etichetate cu calificarea Cosmos Natural!

- Săpunul Activ cu camfor pentru curăţarea feţei

- Săpunul lichid COCO ylang-ylang

- Săpunul lichid COCO lavandă

- Săpunul lichid deliciu spumos

- Săpunul cu mandarină

- Gelul de duş Manna cu parfum de floare de portocal

- Gelul de duş Manna cu parfum de rozmarin şi mentă

- Balsamul de tâmple vis de zână

Sunt mândră că, împreună cu acestea, un total de 56 de Manne se pot mândri cu emblema calitativă! Mărturisesc sincer că, atunci când am primit vestea, am simţit o fericire incredibilă, pentru că ştiam că, fără sprijinul şi dragostea Ta toate acestea nu ar fi devenit realitate. Voi reprezentați pentru mine cea mai mare sursă de inspiraţie şi este un sentiment minunat să pot citi toate recenziile voastre. Această evaluare conferă o forță imbatabilă întregii echipe Manna și știu că, este la fel de important și pentru voi, ca cele opt produse de mai sus să fie certificate calitativ. Consider că, certificarea Cosmos Natural reprezintă un nou motiv pentru a ne răsfăța pielea cu aceste cosmetice naturale, fără chimicale. Această evaluare reprezintă, de asemenea, un pas important și din punct de vedere al etici, subliniind faptul că ne îndreptăm în direcția corectă către conștientizarea ecologică.

Obținerea unei astfel de certificări ne conferă un impuls extraordinar, ne armează cu un entuziasm și mai mare în dezvoltarea de noi produse! Îți pot dezvălui că avem o mulțime de idei noi și pe parcursul acestui an intenționăm să te surprindem cu multe noutăți. Nu îți pot oferi încă detalii, te asigur că gama de sortimente Manna, care este deja foarte bogată, va fi din nou extinsă cu alte noi specialități.

Vom adăuga cu mândrie emblema Cosmos Natural pe ambalajele Manna. Ne va reaminti întotdeauna de faptul că, mulțumită fidelității și încrederii voastre, împreună, suntem capabili să realizăm minuni!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe