3 practici naturiste împotriva ridurilor
3 practici naturiste împotriva ridurilor

3 practici naturiste împotriva ridurilor



Cu toții putem lupta împotriva îmbătrânirii, dar contează cum anume o facem. Cred în soluții naturale și sănătoase, deoarece și îmbătrânirea pielii reprezintă un proces complet natural.

Mulți oameni mă întreabă ce recomand împotriva ridurilor și în general, împotriva îmbătrânirii. Trebuie să recunosc faptul că nu există o singură soluție all-in-one pe această temă, ci mai degrabă poți acționa împotriva ridurilor realizând mai multe mici trucuri, alături de obiceiuri adecvate. Amintește-ți că scopul nu este oprirea procesului de îmbătrânire, acest lucru nefiind posibil, ci acceptarea acestui proces ca atare cu demnitate și pozitivitate. Căci aceasta este ordinea naturii și tot ceea ce este prezent în natură se întâmplă cu motiv.

Îți voi arăta câteva sfaturi cu ajutorul cărora poți îmbătrâni frumos!


Nutriţia

Pare a fi incredibil, dar prin nutriție poți face multe în folosul frumuseții pielii tale. Degeaba ești atentă la cosmetice, dacă între timp te hrănești nesănătos sau dacă alimentele pe care le consumi sunt slab nutritive, întrucât atunci nu faci bine organismului. În ceea ce privește subiectul anti-îmbătrânire, în primul rând trebuie să cosumi legume, tomatele fiind una din cele mai eficiente legume anti-îmbătrânime. Tomatele sau roșiile conțin cantitate mare de licopen, o substanță chimică care distruge radicalii liberi din organism, astfel încât procesul de îmbătrânire este încetinit. În plus, are efect benefic asupra articulațiilor, dar ajută și la digestie și îmbunătățește proprietățile sanguine. În plus, tomatele nu își exercită efectele benefice doar „în interior”: îți intensifică rezistența față de razele UV dăunătoare ale soarelui dacă le consumi zilnic într-o cantitate însemnată.

La categoria fructe îți recomand în primul rând strugurii ca și "ser anti-rid". Cu siguranţă ai auzit de efectele benefice ale seminţelor de struguri. Antioxidanții din sâmburele și coaja strugurelui protejează inima și tonifică pielea. Îți sugerez să alegi struguri roșii și negri, deoarece aceștia conțin cei mai mulți antioxidanți. Zdrobiți și sub formă de pastă se aplică pe față ca și mască, amestecați cu o linguriţă de ulei cosmetic din ulei de sâmburi de struguri Manna, iar în scopul menținerii elasticității pielii tale de pe întregul corp, consumă zilnic cel puțin 15-20 de boabe.

Fluide

În scopul eliminării ridurilor, se consumă apă. Din păcate, fără o hidratare corespunzătoare corpul tău îmbătrânește rapid, de accea îți propun ca pe lângă ședințele de întreținere a pielii la cosmeticiană, să investești tot atâta energie și în ceea ce privește consumul suficient de apă. Și atunci când folosești Manne este important ca acestea să ajungă masate pe/în piele, cu ajutorul fluidelor, spre exemplu, atunci când îți masezi pielea corpului cu unt de shea, pulverizează în prealabil puțină apă florală Manna, întrucât aplicarea untului va deveni mult mai ușoară, îl vei putea dispersa cu ușurință, iar pielea ta se va hidrata mai rapid.

Elixir de Lux

Dacă ar trebui să aleg doar un singur produs care diminuează ridurile, aș alege Elixirul de Lux pentru față Manna. Chiar și mirosul său este absolut divin, iar efectul uimitor: dovedit* hidratează și netezește pielea tenului, fiind soluţia perfectă împotriva ridurilor fine. Este incredibil de pur, de natural și este derivat din plante, aşadar este perfect ca ser de noapte** ori drept cremă împotriva ridurilor fine din jurul ochilor.

Desigur, nu vei putea opri roata timpului și țin să te rog să nu încerci să scapi de riduri prin orice metodă urgentă. Mai degrabă fă tot posibilul pentru a duce o viață sănătoasă, într-un trup sănătos și un suflet pe măsură, crează armonie în jurul tău și a vedea cum restul va veni de la sine!

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe analiza instrumentală, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26-65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică
**conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26-65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică)

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • Îngrijirea profesionistă a pielii bărbaților - blog

    Îngrijirea profesionistă a pielii bărbaților

    Te-ai gândit vreodată să-i răsfeți pe membrii de genul masculin ai familiei cu produse cosmetice naturale? Produsele tale favorite Manna au grijă și de pielea lor. Îți arăt care este cea mai bună alegere pentru bărbați din gama de sortimente Manna!

    Vizualizează
  • iată ce să faci, dacă te paralizează gândurile negative! - blog

    Iată ce să faci, dacă te paralizează gândurile negative!

    Dacă din cauza nopților din ce în ce mai lungi și a vremii mohorâte, te din ce în cce mai des deprimată ori melancolică, atunci a sosit timpul să-ți schimbi gândirea. Îți arăt cum să implici binele în viața ta.

    Vizualizează
  • avocado: nu este chiar așa de bun precum ai crezut? - blog

    Avocado: nu este chiar așa de bun precum ai crezut?

    Despre funcția sa în menținerea sănătății s-au scris deja sute de ode, inclusiv eu v-am scris despre efectele benefice și gustul său splendid, totuși îți recomand să nu consumi prea mult din această legumă exotică, întrucât culturile de avocado se întind pe suprafețșe atât de mari, încât deja au devenit nocive asupra mediului.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe