Produse Manna pentru concediu
produse manna pentru concediu

Produse Manna pentru concediu



Mai mulţi dintre voi ne-aţi întrebat ce bunătăţi Manna să pregătiţi pentru bagaj, aşa că am făcut repede o listă cu ce duc eu cu mine în concediu în acest an.

Iată lista mea cu bunătăţile Manna preferate şi indispensabile „de concediu“:

Gel de duş

Nu se pune întrebarea, ambele produse Manna nou-nouţe vin cu noi! Gelurile de duş Manna cu floare de portocal şi rozmarin-mentă în ambalaj practic au fost concepute pentru călătorie, ar fi păcat să le laşi acasă.

Săpunul pentru curăţarea feţei

Fie că mergi pe malul apei sau vizitezi un oraş, festival sau pleci la munte, să ai cu tine săpunul bine testat. Din cauza mediului diferit de cel de-acasă, razelor solare, timpului îndelungat petrecut în aer liber, transpiraţiei şi prafului, este deosebit de importantă îngrijirea feţei potrivită tipului tău de piele.

Unt de corp

Unul dintre cei mai vechi favoriţi, una dintre bazele principale ale produselor Manna, untul shea neprocesat şi nerafinat. Din acest unt duc cu mine chiar şi două tuburi, unul pentru îngrijirea piciorului, care e intens solicitat de plimbările în nisipul fierbinte şi excursiile lungi. Uleiul său emolient şi nutritiv m-a ajutat de nenumărate ori.

Mai duc cu mine un al doilea flacon de unt shea pentru corp sau chiar faţă. Fie că mă poartă drumul în locuri răcoroase cu vânt, fie în zone toride, este în orice caz benefic pentru pielea mea în fiecare seară.


Ulei cosmetic

Dimineaţa deseori mă şterg pe faţă doar cu o vată demachiantă îmbibată în apă florală şi aplic una-două picături din uleiul de argan preferat.


Ulei de cocos

E indispensabil pentru concediul la mare: puţin ulei de cocos într-un flacon mic cu pompiţă face minuni cu părul solicitat de vântul sărat, apa mării şi soare.

Apă florală

Trebuie să mă însoţească neapărat, n-aş schimba cu nimic parfumul ei fantastic de răcoritor şi discret într-o zi de vară cu zăpuşeală. O poţi pulveriza şi pe lenjeria de pat, şi o poţi folosi pentru curăţarea feţei şi tonifiere.

Deodorant cremă

Desigur, nu pornesc la drum fără preferatul meu deodorant cremă în dogoarea verii. În geanta mea mereu se regăseşte şi un mic flacon cu deodorantul cremă.

Pastă de dinți


+1 Nu uita de nici de crema solară!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe