10 motive pentru care e bine să folosești Manna!
10 motive pentru care e bine să folosești manna!

10 motive pentru care e bine să folosești Manna!



Multe dintre voi mă întrebați de ce suntem deosebiți, ce anume ne diferențiază în lumea cosmeticelor naturale. De aceea, am colectat cele 10 motive pentru care merită să utilizezi Manna. Recunosc, aș fi putut continua lista de până la punctul 100, însă acum m-am rezumat la lista de top 10!


1. Nu conțin chimicale

Sunt mândră în ceea ce privesc multe aspecte din lumea Manna, însă punctul nostru forte este lipsa completă a chimicalelor, de altfel, protejarea familiei mele împotriva chimicalelor reprezintă piatra de hotar ce a dat naștere conceptului Manna. Principiul meu de bază este ca numai produsele lipsite complet de substanțe chimice, de parabeni și de alte chimicale pot purta numele de Manna. Tocmai din acest motiv am și atras privirile întregii lumi, datorită filozofiei noastre ca și piatră de temelie: natural, fără chimicale.


2. Sunt realizate manual

Există un farmec aparte atunci când un săpun nu este extras de pe banda din fabrică, ci este realizat prin muncă manuală reală, iar acest lucru este valabil și în cazul ambalajelor. Întotdeauna îmi conferă un sentiment plăcut atunci când mă uit la săpunurile Manna gata ambalate. Parcă văd fiecare colț îndoit și mă gândesc la dragii mei colegi, la Zânele noastre, care împachetează cu atâta dragoste fiecare săpun în parte. Îi cunosc pe toți după numele mic, precum și pe toate Zânele din atelier și laborator. În cadrul farmecului Manna, se află munca artizanală, ceea ce înseamnă că două produse nu sunt la fel. De exemplu, modelul marmorat al săpunurilor, printre care amintesc săpunul cu pudră, va diferi de la săpun la săpun, nu vei regăsi două identice, precum nici în natură nu există două frunze identice sau două fire de iarbă la fel. Sunt mândră de tradițiile artizanale Manna.


3. Nu conțin parfum

Dacă ești alergică sau pur și simplu dorești să te protejezi împotriva multitudinii de parfumuri artificiale din împrejurimile noastre, atunci Manna reprezintă alegerea perfectă pentru tine. Nu încercăm să intensificăm aroma nici unuia dintre produsele noastre, adăugând vreun parfum artificial, iar astfel, poți fi sigură cu nici unul dintre produsele noastre nu conține alcool. Atunci cum de miros atât de divin cosmeticele Manna? De la ingredientele naturale și de la uleiuri esențiale 100% naturale. De ce am încerca să imităm natura, dacă putem folosi ingrediente naturale pure, ce sunt „de-a gata” divin aromate?


4. Le-am dezvoltat pentru toate tipurile de piele

Atunci când am proiectat cosmeticele Manna, am încercat să ne asigurăm că fiecare persoană își va regăsi Manna potrivită pielii sale. De aceea, în Magazia Manna online am creat categorie separată în acest scop, pentru ca tu să îți poți căuta, găsi, Manna(ele) potrivită tipului tău de piele. Tenul tău este predispus la îngrășare, la acnee? De exemplu, încearcă săpunul cu cărbune activ, ce este conceput și ideal nu numai pentru pielea feței tale ci și pentru întregul tău corp. Pielea ta este extrem de uscată, sensibilă? Săpunul de măsline va fi preferatul tău. Dacă ai elimina de pe suprafața pielii tale tot ceea ce în plus acolo, atunci alege dintre exfolianții Manna!


5. Întreaga ta rutină de îngrijire a corpului și a feței, poate deveni acum vegană

Veganismul nu este doar un stil de viață, ci acesta reprezintă mult mai mult decât atât. Veganismul înseamnă o abordare care acoperă aproape fiecare domeniu al vieții. Dacă ai devenit vegană în ceea ce privește dieta ta și acum îți dorești să avansezi prin înlocuirea tuturor produselor cosmetice și de îngrijire cu unele complet vegane, atunci poți deveni amică Manna. Folosim numai ingrediente vegetale la toate produsele noastre. De la degetul mic de la picioare și până în creștetul capului, la Manna vei găsi tot ceea ce ai nevoie: șampon, balsam, săpun, produs pentru curățare a feței, unt pentru corp, exfoliant pentru corp, săpun lichid, deodorant cremă și aș mai putea enumera.


6. Sunt etice

Un aspect foarte important se referă la faptul că dacă folosești Manna, atunci vei proteja mediul înconjurător. Pentru noi este complet normal să nu efectuăm experimente pe animale și să nu folosim nici ingrediente testate anterior pe animale. Eforturile noastre sunt atestate cu cele mai prestigioase distincții din cadrul organizațiilor de cosmetice naturale: pe fiecare etichetă Manna vei regăsi certificarea Cruelty Free (ce atestă faptul că nu testăm pe animale), ba și chiar certificarea Cosmos Organic și Cosmos Natural a fost obținută pentru mai multe produse.


7. Blânde cu pielea

Mulți dintre voi iubiți Manna pentru că este complet naturală și compusă din comorile cele mai alese ale naturii, iar noi ne asigurăm că pielea ta întâlnește numai ingrediente de cea mai înaltă calitate și de origine etică. Rezultatul constă dintr-o îngrijire blândă a pielii tale.


8. Sunt ușor de folosit

Folosirea cosmeticelor Manna este simplă, majoritatea produselor noastre pot fi combinate cu altele, de exemplu, poți aplica mai multe unturi exotice, succesiv pe pielea ta ori se poate întâmpla ca un săpun de față să ți se potrivească atât de bine, încât să devină produs de curățare și în același timp loțiune, pentru întregul tău corp.


9. Comunitate

Noi aici la Manna, credem în puterea comunității. Ne străduim în permanență să vă împărtășim conținuturi cât mai utile, mai interesante și mai distractive, atât pe Facebook, cât și pe Instagram și ne inspiră multitudinea de recenzii primită din partea Voastră. Fanele Manna adoră să vorbească între ele, aici vei regăsi o comunitate reală. În plus, poți citi opiniile altora și pe site-ul Manna, dar poți scrie și tu personal despre produsele tale Manna preferate.


10. Responsabilitate socială

Am lăsat la urmă cel mai important aspect, care nu este altul decât responsabilitatea socială. Aici la Manna realizăm în permanență donații, anual și de mai multe ori pe an, oferim donații oamenilor aflați în nevoie, spitalelor, fundațiilor și organizațiilor de caritate. Noi ajutăm cu produse și instrumente. Dacă toate aceste aspecte sunt deopotrivă importante și pentru tine, atunci iată un argument în plus pentru a utiliza Manna.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • sare fabuloasă de baie realizată în casă - blog

    Sare fabuloasă de baie realizată în casă

    La finalul unei zile obositoare, nici nu există ceva mai relaxant decât cufundarea într-o cadă plină cu apă fierbinte, plăcută, îmbogățită cu sare de baie. Mineralele, uleiurile esențiale și substanțele nutritive fine îți pătrund în profunzime pielea, iar sufletul tău este aproape revigorat! Cel mai bine este să-ți creezi chiar la tine acasă, propria sare de baie, perfect compatibilă cu starea ta de spirit actuală.

    Vizualizează
  • 3+1 moduri bizare de înfrumusețare din trecut - blog

    3+1 moduri bizare de înfrumusețare din trecut

    Femeile făceau tot ceea ce le stătea în putere pentru a fi superbe și în trecut, neavând teamă de practicile aparent scandaloase, în zile noastre. Iată câteva sfaturi ciudate de înfrumusețare, periculoase și bizare, pe care se puteau jura la acea vreme, că funcționează și că au efectele dorite!

    Vizualizează
  • untul de macadamia, delicatesa hrănitoare a pielii - blog

    Untul de macadamia, delicatesa hrănitoare a pielii

    Darul razelor soarelui tropical este exotica nucă de macadamia, denumită și arahidă australiană. Acest nutrient ușor, blând și bogat în ulei reprezintă o adevărată vestă de salvare pentru pielea uscată și aspră. Iată tot ce trebuie să știi despre acesta!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ioana
    • 10-11-2020 20:24

    Dragă Andrea, îți mulțumesc atât ție, cât și Mannei, pentru pachetul primit azi. Am avut o supriză plăcută încă de când am citit documentul care include factura și implicit mesajul din partea ta. Profit de această ocazie pentru a-ți confirma că sigur ne vom mai întâlni. De asemenea, îți mulțumesc pentru cadourile primite in pachet. Le voi folosi și sigur voi reveni cu feedback. De acum trec la testarea produselor. Îți doresc mult succes in ceea ce faci. Mulțumesc pentru pachet, produse, cadouri și pe curând! O seară frumoasă tuturor zânelor.

    • Ioana
    • 10-11-2020 20:24

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe