Pachetul măsurilor Manna, pentru tine, împotriva coronavirus

Chiar și în această situație dificilă, considerăm că este datoria noastră să le oferim clienților noștri produse de igienă și de îngrijire personală, atâta timp o putem face în siguranță. Zânele noastre continuă să realizeze Manne, livrarea se realizează fără probleme, datorită serviciului de curierat. Mai mult, pentru a evita riscul, serviciul nostru de curierat îți oferă livrare fără contact fizic, ceea ce face ca procesul de livrare a coletelor să fie sigur, deci nu ai motive de îngrijorare! Cu toate acestea, sănătatea este extrem de importantă, mai presus de orice, așadar, am adoptat o serie de măsuri de protecție în ultimele săptămâni. Iată-le pe cele mai importante: Se poate intra în atelier, doar dacă persoana este 100% sănătoasă.
  • Cine poate, lucrează de acasă, iar în atelier, Zânele s-au împărțit în două echipe: O echipă lucrează o săptămână, iar cealaltă echipă lucrează în săptămâna următoare, reducând astfel, numărul Zânelor dintr-un spațiu închis.
  • Personalul nostru de la departamentul de producție folosește echipament de protecție format din: halat, mască și mănuși de protecție.
  • Curățăm și dezinfectăm în mod constant.
  • Am instalat sisteme și dezinfectanți suplimentari în fabrică și în birouri.
  • Aerisim de mai multe ori pe zi.
  • Solicităm personalului nostru să se spele bine pe mâini de mai multe ori pe zi.
  • Toți vizitatorii și personalul trebuie să țină o distanță de 1,5 metri, nu este permis niciun contact fizic.
  • Pachetele sunt predate curierilor în conformitate cu protocoalele stricte de securitate.

Aceste măsuri au fost create și adoptate pentru Tine, pentru siguranța Ta. Livrarea se realizează în prezent fără probleme, dar desigur, în cazul oricăror modificări suplimentare, te vom notifica. Pentru orice alte informații, te rog să ne scrii la adresa de e-mail serviciuclienti@mannasapun.ro, iar noi îți răspundem cu drag.

24.03.2020

Să avem grijă unii de alții!

Cu drag,

Andrea Varga-Darabos
Zâna Săpunurilor