Zânele în acțiune
zânele în acțiune

Zânele în acțiune



Știi bine și tu cât de importante sunt păstrarea sănătății și exercițiul fizic. Imaginează-ți că pentru menținerea sănătății un om ar trebui să facă săptămânal 5x1 oră de mișcare – după cercetările efectuate de Asociația Cardiologilor din Ungaria! Acest lucru este deosebit de important mai ales în cazul persoanelor care își petrec ziua stând la birou – ca de exmplu Zânele noastre. E surprinzător, dar adevărat: odată cu înaintarea în vârstă în mijlocul acestor persoane riscul de a dezvolta afecțiuni osteo-articulare și de altă natură este mai mare decât la cei care efectuează muncă fizică.

Tocmai de aceea – la fel ca și anul trecut – alături de Zâne am participat la Ziua Alergării locale din cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Pământului. Acest eveniment sportiv s-a bucurat de o popularitate mare, pe 22 aprilie 2018, în fața Sălii de sport din Szigetszentmiklós s-au adunat mii de participanți, printre care s-au prezentat la start și mulți lucrători-Manna și familiile lor.

Cum s-a desfășurat această zi? Atmosferă plăcută, programe pentru familii, masă delicioasă ne-au așteptat. Scopul consiliului local a fost popularizarea stilului de viață sănătos, îndemnarea la activitate fizică regulată și evidențierea efectelor benefice ale unui astfel de mod de a trăi – ceea ce sunt principii de viață importante și pentru Manna.

Am sprijinit acțiuni de conștientizare a importanței sănătății


Am fost prezenți la Ziua Alergării nu numai ca participanți, Manna a sprijinit această acțiune deoarece considerăm importantă conștientizarea unui stil de viață sănătos, deci nici nu se punea la îndoială dacă vom sponsoriza inițiativa sau nu.

Mulți sunt de părere că orice oricând poate începe să alerge – evident, doar treptat, nu trebuie să alergi maratonul din start! Ai nevoie doar de o pereche de pantofi de sport și de trening și de multă perseverență și voință. :)







Tu ce faci pentru a-ți menține sănătatea?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe