Un spray și părul tău va străluci
un spray și părul tău va străluci

Un spray și părul tău va străluci



Unul dintre cei mai noi membri ai familiei Manna a devenit aproape instantaneu vedetă. Am introdus Spray-ul intens-regenerator și reparator pentru păr încă la începutul verii, dar are deja un club vast de fani și nu întâmplător. Cu ajutorul acestei Manne, îți poți transforma podoaba capilară întruna luminoasă și mătăsoasă, așa precum nu ai mai avut-o niciodată!


Spray intens-regenerator și reparator pentru păr, acesta este numele pe care a primit-o cea mai nouă inovație Manna, despre care sunt mândră să afirm că reprezintă produsul de top în rutina de îngrijire a părului oricărei femei. Multe dintre voi m-ați întrebat cu ce anume v-ați putea răsfăța părul, pe lângă iubita combinație șampon-balsam și ce ați putea face pentru ca șuvițele voastre să intre din categoria „normal”, la categoria „wow”!

Aici, la Laboratorul Manna, am căutat exact această soluție, despre care am știut de la bun început că va fi necesară, respectiv un produs intens hrănitor și bogat în uleiuri hidratante. Părul este expus la mulţi factori externi dăunători, de la aerul poluat la diverse efecte ale căldurii extreme, ca să nu mai vorbim de lumina puternică a soarelui. Drept urmare, părul va deveni treptat uscat și fragmentat, lipsit de culoare și fragil. În acest caz, combinația obișnuită șampon-balsam trebuie completată cu un tratament intens reparator, care hrănește profund și regenerează părul.

Să vedem, ce conține și cum anume trebuie folosit cel mai recent produs Manna de îngrijire a părului!

Secretul constă în ingrediente de bază: uleiul catifelat de ricin este cel mai bun prieten al părului, un fel de „elixir al vieții” pentru foliculii de păr. Un alt ingredient-starletă al spray-ului este uleiul mătăsos-hrănitor de argan, ce se mai numește și aur lichid, alături de uleiul din semințe de pepene verde, bogat în nutrienți. De aroma fabuloasă răspunde uleiul esențial de rozmarin pur 100%, care este și produsul de top în îngrijirea părului.

Combinația unică a acestor ingrediente 100% naturale, fără chimicale oferă efectul uimitor pe care îl fanele Manna îl adoră. Folosind spray-ul numit și „mască lichidă pentru păr”, puteți obține rezultate similare ca și la cele mai elegante saloane de coafură. Părul tău va deveni intens strălucitor, luminos, asemenea vedetelor de cinema, iar la atingere se va simți mai moale. Structura părului tău se va îmbunătăți și părul se va regenera.

Folosirea spray-ului este foarte simplă și convenabilă! Înainte de utilizare agită-l bine, pentru ca ingredientele să se se amestece bine. Pulverizează-ți părul cu cel puțin un sfert de oră înainte de spălatul pe cap, având grijă ca soluția să pătrundă bine și din belșug atât în pielea capului, cât și în rădăcina părului, dar și pe vârfuri. Masează-l bine pentru a absorbi în profunzime. Îl poți aplica atât pe părul uscat, cât și pe părul umed, ambele variante având avantajele lor. În timp ce aștepți să își facă efectul, înfășoară un prosop pe cap, pentru a menține căldura și a permite absorbția prețioaselor ingrediente. Desigur, îl poți menține în păr și o perioadă mult mai îndelungată, înainte de a te spăla pe cap. Vei constata că spray-ul este ușor de dispersat și foarte ușor de spălat. Iar șuvițele tale minunate, luminoase și îngrijite, vor emana mult timp ușoara aromă de plăcută de rozmarin. Un real răsfăț de lux!

În cele din urmă, permite-mi să îți împărtășesc o rețetă excelentă de mască pentru păr:

Ingrediente: 1 avocado copt, 2 lingurițe de Ulei organic de cocos virgin Manna și 3 linguri de Spray intens-regenerator și reparator pentru păr Manna

Decojește avocado, scoate sâmburele și pasează-l cu o furculiță. Cremosul avocado bogat în nutrienți se va amesteca perfect cu uleiul de cocos Manna și spray-ul intens-regenerator. Amestecă bine ingredientele, iar dacă la final compoziţia va părea prea uscată, atunci adaugă puțină apă florală Manna. Apoi, tot ce trebuie să faci este să aplici compoziția-mască pe toată lungimea firului de păr. Înfășoară-ți părul într-un prosop și lasă masca bogată în uleiuri nutritive timp de cel puțin 40 de minute pentru a-și exercita efectul benefic, apoi clătește-te și spală-ți părul ca de obicei. Vei vedea cu ochii tăi, părul tău se va reîncărca, iar rezultatul va fi o frumusețe strălucitoare, divină, a podoabei tale capilare!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • ne atacă insectele: cum să te protejezi de căpușe! - blog

    Ne atacă insectele: cum să te protejezi de căpușe!

    Excursii lungi prin pădure, plimbări pe malul lacului, relaxare la terenul de joacă - zile minunate și senine, pe care le pot înnora micile insecte dezgustătoare, căpușele. Există o mulțime de practici la domiciliu despre cum să ne protejăm împotriva acestora sau ce anume să facem dacă ne-au înțepat. Ți le voi arăta pe cele mai eficiente!

    Vizualizează
  • probiotice naturale - blog

    Probiotice naturale

    Ne preocupăm de acestea în special atunci când suntem bolnavi sau trebuie să luăm medicamente, dar probioticele ne pot afecta în mod pozitiv starea de spirit, de la o reglare a digestiei și până la bunăstarea noastră generală. Să vedem cele mai bune probiotice naturale!

    Vizualizează
  • pregătiri împotriva țânțarilor: 3 + 1 sfaturi împotriva răutăcioaselor insecte - blog

    Pregătiri împotriva țânțarilor: 3 + 1 sfaturi împotriva răutăcioaselor insecte

    Sezonul țânțarilor se află în plină desfășurare, acele zumzăituri enervante, acele pișcături care ne mănâncă până la sânge, sunt tovarășii noștri chiar și în cele mai frumoase momente ale verii. Să vedem de ce sunt periculoși țânțarii și cum ne putem apăra împotriva lor prin practici acasă?

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe