Ultima ofertă a anului pentru membrii Clubului Manna!
ultima ofertă a anului pentru membrii clubului manna!

Ultima ofertă a anului pentru membrii Clubului Manna!



Eşti membră a Clubului Manna şi adori cremele-spumă?

Îţi doreşti un produs de îngrijire pentru piele cu ciocolată, lavandă, trandafiri sau cu parfum fructat, catifelate şi uşoare? Acum am combinat pe fiecare dintre acestea cu câte un săpun potrivit şi super preţuri!

Set Ciocolată la superlativ

Relaxează-te în nebunia de la sfârşit de an cu produse Manna uşoare ca spuma, care îţi seduc simţurile cu parfum de ciocolată! Săpunul COCO ciocolată cu spumă mătăsoasă şi senzaţia catifelată a pudrei de cacao îngrijeşte pielea delicat, iar crema-spumă Manna cu unt de cacao şi ulei de cocos, care aminteşte de cel mai apetisant desert cu cocos, este una dintre cele mai populare bunătăţi Manna. Iar dacă vrei de data aceasta să faci o surpriză altora cu o pereche Manna încântătoare, poţi merge la sigur cu setul Ciocolată la superlativ! Oricine ar fi destinatarul, cu siguranţă va folosi cu mare plăcere aceste două produse de îngrijire cremoase.


Set Vis de lavandă

O combinaţie perfectă pentru visătorii romantici: evadează din iarnă în vara mediteraneană! Câmpurile de lavandă infinite cu valurile violete şi parfumul portocalelor dulci coapte în soare se regăsesc în aceste două produse Manna perfect naturale, care te poartă pe tărâmuri îndepărtate.


Set Grădina de trandafiri

Vrei să evadezi din ger şi visezi la un răsfăţ seducător, feminin, mătăsos şi magic? Acest set Manna îţi aduce ţie, sau persoanei dragi căreia îi faci surpriza, un săpun roz încântător îmbogăţit cu petale de flori şi un flacon de cremă-spumă catifelată cu ulei esenţial de trandafir de Damasc.


Set Insulă cu citrice

Când toată lumea preferă să se scufunde în căldura dulce şi condimentată, tu îţi doreşti parfumuri revigorante şi energizante? Săpunul Aloe Vera Citronella, îmbogăţit cu seminţe de mac, cremos şi delicat, şi crema-spumă Manna cu unt de shea şi uleiuri esenţiale de lămâiţă, bergamotă şi ylang-ylang au fost combinate în set pentru cei care nu doresc să se oprească nicio clipă.

Perechile de vis de la Manna sunt disponibile pe rafturile noastre virtuale doar dacă eşti membră Club Manna, nu mai sta pe gânduri! Fă-ţi o surpriză ţie sau cunoştinţelor, rudelor, prietenelor care merită cel mai mult un răsfăţ 100% natural uşor ca spuma!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe