Mania-Manna
mania-manna

Mania-Manna



Tu știi ce înseamnă cuvântul „mană”? M-am documentat și îți voi împărtăși și Ție, câte secrete ascund cele patru litere.

Sensul cuvântului „mană” este la fel de divers, precum și minunatele noastre Manne

  • Conform uneia dintre descrieri, un noroc deosebit, un rezultat obținut foarte special, ceva cu adevărat bun.

  • De asemenea, este interpretată ca fiind binecuvântare cerească, hrană căzută din cer. Acesta este sensul pe care îl cunoaștem cei mai mulți dintre noi. O minune neașteptată care a căzut din cer, hrănindu-i pe cei flămânzi

  • Semințele unei specii de trestie se mai numesc și mană.

  • De asemenea, este o substanță rășinoasă care se scurge din ramurile, scoarța sau frunzele anumitor plante.

  • Poate fi lichen comestibil, care în multe cazuri servește și ca medicament.


Are o mulțime de semnificații, dar ceea ce s-a subliniat instantaneu este faptul că fiecare descriere înseamnă ceva cu adevărat bun, special.

Manna mea

Ce înseamnă Manna pentru mine? Aproape totul. Un hobby, o soluție, pasiune, vocație, ajutor. Și mai înseamnă eu însămi, familia mea și Tu, din moment ce nu întâmplător citești această postare pe pagina mannasapun.ro.

Eu am creat-o, dar Manna mă (re)creează pe mine în mod constant. Ea m-a transformat în Zâna Săpunurilor și încerc ofer, prin intermediul divinelor Manne, ceva ce cândva a fost a tuturora: naturalul, sănătosul, încrederea.

Manna noastră a fost concepută în anul 2004

Când mi-am îmbăiat băiețelul pentru prima dată cu primul meu săpun de casă COCO ciocolată și lavandă, nici măcar nu am crezut că ne va schimba întreaga viață. În acea perioadă, a fost „doar” soluția la imensă a noastră problemă, care, începând din anul 2010 ne ajută în mod oficial pe noi și pe Tine sub denumirea de Manna.

Deși am devenit mulți adepți Manna de atunci, un lucru nu s-a schimbat și nici nu se va schimba niciodată: noi ne adăugăm, la fel ca și la început, inimile și sufletele alături de munca mâinilor noastre, pentru ca Voi să beneficiați mereu de acel sentiment special Manna, în timp ce vă despachetați pachetele și începeți să le folosiți.

Ce înseamnă Manna pentru Voi? Din faptul că multe dintre voi au rămas alături de noi încă de la început, cred că, asemănător cazului meu, Manna ocupă un loc special și în inima voastră. Și vă sunt foarte recunoscător pentru asta!

În zilele foarte ocupate de astăzi, revenirea la natură, la un ritm mai lent, reprezintă o mare provocare. În opinia mea este singura cale pentru a ne menține sănătatea.

Sensul Mannei noastre este lipsa de chimicale, naturalețea, ecologismul și realizare mulțumită unor cunoștințe bogate și pline de experiență.

Se spune că ești ceea ce mănânci. Așa și este. Dar ești și ceea ce aplici pe pielea ta. Și acest lucru, noi iubitorii Manna, îl resimțim cu adevărat pe pielea noastră.

Manna astăzi

Mica noastră echipă face tot posibilul să reînnoiască din când în când vechile și îndrăgitele Manne. De aceea, săpunurile noastre au primit ambalaje noi, pline cu dragoste.

Pe lângă sănătate și naturalețe, Manna înseamnă „practicul” pentru noi. De aceea, am creat pentru Voi și gelurile de duș cu deschidere și închidere manuală.

Reînnoirea este foarte importantă, dar este vorba și de păstrarea a ceea ce este la fel de bun și perfect ca atunci când a fost creat. Ceea ce rămâne în mod constant neschimbat este mica noastră echipă, ce are grijă de Manne, pentru ca Voi să beneficiați de aceleași produse de calitate premium și de eficiență maximă. Pentru ca Manna să devină sinonimă atât pentru noi, cât și pentru voi cu fiabilitatea, calitatea și puritatea.

Vă oferim și dorim o experiență Mannastică!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe