Secrete Manna: Mannele preferate într-un nou rol!
secrete manna: mannele preferate într-un nou rol!

Secrete Manna: Mannele preferate într-un nou rol!



  1. Potpourri de primăvară


Un potpourri este un lucru minunat deoarece întotdeauna este ceva personal. Ai fost în weekend într-o excursie și ai adunat flori, fructe, frunze diverse? Sau ai găsit niște pietricele ori scoici minunate cu ocazia vacanței petrecute lângă apă? Aceste mici “nimicuri” de care te leagă amintiri vor trăi mai departe în casa ta sub forma unui obiect de decor aromaterapeutic! Esența unui potpourri este că nu are reguli: adaugă câteva picături de ulei esențial de geranium, portocală dulce, lămâie sau lavandă la petalele, fructele uscate ori pietricele adunate. Așează compoziția pe o tavă, un coșuleț,vază sau orice altceva potrivit, numărul posibilităților fiind infinit. Sunt sigură că îți va fi pe plac atât realizarea creației, cât și rezultatul final. Efectul aromaterapeutic va fi resimțit în toată casa, emanând curățenie și prospețime. Este un adevărat stimulant de primăvară!

  1. Alarmă de țânțari


Și din punctul de vedere al protecției mediului este adevărată zicala: strop cu strop se face baltă. Cu ideea alarmei pentru țânțari aș dori să-ți atrag atenția că ambalajul Mannelor nu trebuie aruncată deoarece acestea pot îndeplini diverse alte funcții. Pune apă într-un flacon gol de apă florală sau orice alt recipient cu duză de pulverizare, apoi adaugă 10-15 picături de ulei esențial de lavandă dizolvate într-o lingură de ulei de bază, de exemplu ulei de cocos. Pentru a exploata efectul anti-țânțari al lavandei, trebuie utilizată asemenea unui parfum. Pulverizează amestecul pe corp, brațe, dar îl poți folosi și pe alte părți goale ale corpului. Este o altă idee bună dacă în dormitor aplici câteva picături de ulei natural de lavandă Manna pe pernă, pe partea superioară a plapumei, dar e eficient și pus în apa vaporizatorului.

  1. Suport pentru accesorii de birou


Probabil nici nu te-ai fi gândit că recipientele cosmeticelor Manna sunt bune și pentru depozitare! Spală bine recipientul mare al untului shea sau al cremei-spumă, îndepărtează eticheta cu ajutorul apei cu oțet, apoi decorează-l cu autocolante colorate, și este gata pentru a depozitarea agrafelor, clipsurilor, radierelor, insignelor și altor lucruri mici. Aceste recipiente sunt potrivite și pentru depozitarea creioanelor colorate sau plastilinei copiilor, dar poți pune în ele și accesorii de cusut: ață, ace, nasturi. Astfel aceste simple cutii goale devin ascunzători secrete ale micilor comori, iar așezate unul peste altul, nici nu ocupă prea mult loc. Nu uita, când dai viață nouă unui ambalaj, nu numai că reduci cantitatea de deșeuri, dar economisești și bani, căci nu va trebui să cumperi anumite lucruri, ci le poți crea chiar tu!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • crează-ți propria colecție de unturi exotice! - blog

    Crează-ți propria colecție de unturi exotice!

    Ți-am pus de o parte șase unturi de shea Manna de 15 ml dintre care poți alege trei preferate! Vei regăsi printre ele unt de shea organic din Ghana, unturi de shea îmbogățite cu uleiuri esențiale de mușețel, cubeba, grapefruit-neroli, lavandă-arbore de ceai ori portocală-ylang -ylang .

    Vizualizează
  • zânele în acțiune - blog

    Zânele în acțiune

    Știi bine și tu cât de importante sunt păstrarea sănătății și exercițiul fizic. Imaginează-ți că pentru menținerea sănătății un om ar trebui să facă săptămânal 5x1 oră de mișcare

    Vizualizează
  • e un sentiment înăltător când plantezi un copac! - blog

    E un sentiment înăltător când plantezi un copac!

    Înțelepciunea populară ne spune că „cine nu a plantat un copac a trăit degeaba”. Zânele Manna au întreprins și cu această ocazie o acțiune de voluntariat, au plantat copaci și flori în curtea unei grădinițe.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ioana
    • 07-05-2018 14:36

    Foarte interesante informațiile!☺️

    • Ioana
    • 07-05-2018 14:36

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe