Produsele Manna sunt extraordinare pentru a-ți pune baia la punct
produsele manna sunt extraordinare pentru a-ți pune baia la punct

Produsele Manna sunt extraordinare pentru a-ți pune baia la punct



Demachiantul și tonicul facial, crema hidratantă, crema de noapte, loțiunea de corp, balsamul de buze, crema de picioare, o altă cremă pentru coșuri, crema contur pentru ochi, etc.... pot să continui așa mult și bine și tot n-ajung la capătul listei. Așa arată baia unei femei obișnuite, cu toate tipurile de produse existente în magazin, înșirate.

Poate că tu crezi că ai nevoie de toate, când, de fapt, ceea ce faci este să încerci să repari efectul nociv al unei substanțe chimice cu alta.

E adevărat, că multe dintre ele sunt și destul de ieftine, pentru că sunt făcute din ingredient sintetice, celuloide și datorită conservanților industriali din ele, expiră cândva în viitorul îndepărtat. Treaba e că în acest fel cheltuiești de fapt mult mai mult pentru îngrijirea ta decât dacă ai folosi cosmetice naturale și de bună calitate.

Alt lucru de ținut minte: chimicalele folosite în industria cosmetică nu vor reuși să-ți facă pielea mai frumoasă (de fapt, s-ar putea să-ți afecteze sănătatea), iar multe dintre ele nu se reciclează în ani de zile. Utilizarea lor în cantități imense atrage depozitarea unor chimicale cancerigene și care afectează echilibrul hormonal, în sol, în pânza freatică și în întregul ecosistem.

Care e soluția?

Sfatul meu e clar: debarasează-te de toate produsele cosmetice care conțin coloranți artificiali, parfumuri sintetice sau alte chimicale și începe să ai grijă de sănătatea pielii tale. Produsele Manna sunt confecționate prin metode ecologice, din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate. Ele hrănesc, curăță, protejează delicat, indiferent de tipul de ten.

Întreabă pe oricare dintre prietenii tăi care au folosit déjà produse Manna: îți vor spune că un produs Manna ales adecvat, poate înlocui 4-5 produse cosmetice de la drumul mare. Imediat ce pielea ta va scăpa de produsele artificial își va recăpăta echilibrul și sănătatea. Nu vei mai avea nevoie de atâtea cosmetice diferite – iar baia ta va deveni din nou un spațiu ordonat.


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ciuc
    • 05-04-2016 10:50

    O baie supraaglomerată este și problema familiei noastre. Suntem o familie cu patru membri și vă puteți închipui câte produse stau pe rafturi sau prin dulapioare. Așteptam coletul Manna ca să ne putem debarasa de majoritatea flacoanelor. Vom începe cu pași mici. Cu ajutorul produselor Manna sperăm să înlocuim toate produsele din baie.

    • Ciuc
    • 05-04-2016 10:50
    • avatar
      • Andrea Varga-Darabos
      • 09-04-2016 19:12

      Dragă Ciuc,

      și noi sperăm că vei putea înlocui toate produsele de pe raftul băi, cu ajutorul produselor noastre și sperăm că aceste produse va bucura și vor fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul tău.

      Cu drag,

      • Andrea Varga-Darabos
      • 09-04-2016 19:12

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe