Problema de ten la care ţi-ai întoarce spatele
problema de ten la care ţi-ai întoarce spatele

Problema de ten la care ţi-ai întoarce spatele



Ţi s-a întâmplat să te apuce mâncărimea insuportabilă fix la mijlocul spatelui? Ştii ce anume poate cauza această problemă de ten neplăcută?

  • faci baie sau duş în apă prea caldă
Deşi apa fierbinte poate fi plăcută, ea usucă pielea. E posibil să nu observi asta pe zonele uşor accesibile pe care poţi aplica unturi de corp sau uleiuri pentru a reda pielii grăsimea pierdută şi pentru a o proteja împotriva uscării.

  • te îmbraci prea cald
Nimănui nu-i place să-i fie frig, dar dacă prea des se usucă pielea pe spate, ar trebui să porţi mai puţine straturi de îmbrăcăminte sau măcar unele care respiră mai uşor.

  • porţi mărimea incorectă de sutien
Dacă bretelele sutienului îţi taie pielea, dacă clemele din spate îţi zgârie pielea, e posibil ca de vină să fie sutienul prea strâns. Optează pentru o mărime de circumferinţă mai mare (de ex. în loc de 70, foloseşte 75), sau fă o probă cu sutien din bumbac, e posibil ca pielea ta să fie sensibilă doar la materialele sintetice.

  • stai rezemată de spătar ore întregi
Această postură îţi încălzeşte pielea exact acolo unde intră în contact cel mai mult cu spătarul scaunului.


Care poate fi soluţia?


Încearcă să eviţi situaţiile de mai sus şi cere ajutorul cuiva ca să ungă puţin unt, cremă-spumă sau ulei Manna pe suprafaţa uscată de piele care te mănâncă.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe