Prepară înghețată de lavandă la tine acasă!
prepară înghețată de lavandă la tine acasă!

Prepară înghețată de lavandă la tine acasă!Ador culoarea și aroma de lavandă. Un câmp de lavandă oferă o vedere cu adevărat uimitoare, mai ales atunci când florile sunt agale mișcate de vântul văretec ce adie ușor.

E o priveliște atât de liniștitoare, minunat parfumată și uimitor de superbă! În plus, alături de o multitudine de proprietăți benefice, este chiar și comestibilă!

Secretele lavandei

Lavanda aparține familiei Lamiaceae. Ca ulei esențial, are multe efecte benefice, dar datorită gustului său minunat, poate fi folosit și ca condiment.

O întâlnim adesea în produsele de îmbăiere pentru copii, deoarece ajută la calmarea de seară și ajută micuții să adoarmă mai lin și mai repede. Mai mult, poate fi folosită chiar și ca umplutură într-o pernă, astfel încât parfumul său minunat să inunde întregul dormitor.

Dacă dorești să îți parfumezi casa cu lavandă, atunci taie câteva fire și pune-le într-o vază, dar nu adăuga și apă, deoarece aceasta va spori căderea florilor. Firele se vor usca încet, în ritmul propriu, dar își vor menține parfumul intens.

Lavanda nu numai că parfumează hainele, dar ține și moliile la distanță.

Cu toate acestea, să nu permitem animalelor noastre de companie să fie aproape de firele de lavandă, deoarece acestea pot întâmpina probleme digestive după consumul de lavandă.

O înghețată perfectă de lavandă

Îmi place să prepar delicatese pentru cei dragi. I-am surprins deja cu mai multe tipuri de înghețată, dar una dintre eternele lor preferate este înghețata de lavandă cu vanilie. Îți voi împărtăși secretul de a pregăti, prin cea mai simplă modalitate, această delicatesă divin parfumată!

Ingrediente:

• 3 lingurițe de semințe de guar (gumă de guar)
• 120 g de zahăr sau îndulcitor
• 2 linguri zahăr vanilat
• 250 ml lapte de cocos
• 250 g smântână vegetală
• 1 lingură de flori proaspete de lavandă

Amestecă guma de guar cu zahărul sau îndulcitorul și zahărul vanilat. Adăugă laptele și smântâna. Compoziția rezultată se pune la încălzit și, amestecând în mod constant, las-o să fiarbă, apoi adaugă florile de lavandă tocate.

Ia totul de pe foc și lasă la răcit, apoi pune în congelator. Formează mici globuri într-un bol și decorează totul cu flori de lavandă. Poftă bună!

Lavandă pe interior și la exterior

Lavanda nu este doar delicioasă, ci și un ingredient de înfrumusețare cu adevărat minunat. Săpunul lichid Săpun lichid COCO lavandă te va fermeca! Chiar și cei mici, care nu prea iubesc spălatul pe mâini, abia vor aștepta să îl refolosească! Parfumul său minunat și spuma bogată conferă experiență aparte, fiecărui membru al familiei. Are grijă de pielea ta cu fiecare utilizare. Această Mannă a primit certificarea Cosmos Natural și este garantat fără chimicale.

Dacă îți dorești un adevărat răsfăț de lavandă, atunci îngrijește-ți pielea cu untul de shea filtrat prin vulcanit de la Manna, ce a luat naștere din dragostea dintre uleiul esențial de lavandă și cel din arbore de ceai. Parfumul său minunat calmează și îți încântă simțurile. După o zi obositoare, vei avea parte de o relaxare plăcută imediat ce te vei lăsa răpusă de magica Mannă, imediat după o îmbăiere sublimă. Simte-te liber să-l folosești pe orice tip de piele!


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe