Îți mulțumesc pentru că ești alături de mine: te așteaptă livrarea gratuită!
Îți mulțumesc pentru că ești alături de mine: te așteaptă livrarea gratuită!

Îți mulțumesc pentru că ești alături de mine: te așteaptă livrarea gratuită!Să sărbătorim împreună faptul că am devenit 900 de mii, astfel, acum îți ofer în dar transportul gratuit!

Am o veste fantastică! Avem o comunitate de peste 900 de mii! Nu demult am atins un număr de 900 de mii de urmăritori pe Facebook!

Îți voi mulțumi faptul că și tu faci parte din această echipă fantastică, cu o megasurpriză: produsele Manna comandate până la miezul nopții din data de 18.07.2019, ți le livrez gratuit, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 110 LEI (această sumă se aplică numai prețului produselor).

Umple-ți cămara cu Manne pe caniculă, reumple-ți stocurile Manna! Gândește-te la câte produse poate avea nevoie pielea ta pe arșița verii și alege după pofte, dintre Manne fără chimicale!

Economisește taxa de expediere și obține-ți favoritele acum, deoarece oferta se aplică tuturor produselor Manna!

Umple-ți coșul de cumpărături, ia-ți repede tot ce ai nevoie, apasă aici

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • sfaturi garantate: iată cum te răcorești vara! - blog

  Sfaturi garantate: iată cum te răcorești vara!

  A sosit canicula, iar în această perioadă, tot ce vrem este să ne răcorim. Dar există o soluție și dincolo de cuburile de gheață: pe lângă faptul că o vei face nu numai pentru sănătatea ta, ci și pentru starea ta de bine, ar trebui să încerci și tu următoarele sfaturi eficiente de răcorire!

  Vizualizează
 • cea mai bună dulceață homemade de trandafiri cu lavandă - blog

  Cea mai bună dulceață homemade de trandafiri cu lavandă

  V-am adus o rețetă exotică, ce închide într-un borcan gustul cel mai zemos al sezonului trandafirilor și al lavandei. Este ușor de realizat, dar efectul redat este cu atât mai sofisticat și mai special.

  Vizualizează
 • mango, super fructul exotic - blog

  Mango, super fructul exotic

  Fructul-minune zemos, cu pulpă de un galben-superb. Mango mai este supranumit și Regele Fructelor, conținutul de nutrienți și gustul său ceresc reprezintă o revigorare profundă a întregului trup.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe