Informare
informare

InformareComercializarea produsului „Cremă exfoliantă pentru față cu sâmburi măcinați de măsline” este suspendată temporar din cauza unor probleme legate de logistică.

Anterior, am transmis informația incorectă privind faptul că ambalajul produsului amintit ar fi realizat din deșeuri oceanice reciclate. Ambalajul este într-adevăr realizat din deșeuri reciclate, însă nu din deșeuri oceanice. Ne pare foarte rău pentru această situație și vom face tot ce ne stă în putință pentru a remedia.

Dacă ai achiziționat produsul doar pentru că ambalajul său ar fi fost realizat din deșeuri oceanice, atunci îți vom rambursa prețul integral și cheltuielile de transport.


Pentru a beneficia de această garanție unică, te rugăm să contactezi personalul nostru utilizând adresa de e-mail serviciuclienti[at]mannasapun.ro.

Produsul va fi disponibil în curând în ambalaj care conține deșeuri oceanice, deoarece aceasta a și fost intenția noastră inițială și ne-am angajat să realizăm acest lucru.

Ne pare rău pentru neplăceri și dacă ai orice întrebări sau comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail serviciuclienti[at]mannasapun.ro.

Cu mulțumiri,
Andrea Varga-Darabos

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe