Campionii în tandrețe, uleiul de măsline extra virgin și uleiul de gălbenele
campionii în tandrețe, uleiul de măsline extra virgin și uleiul de gălbenele

Campionii în tandrețe, uleiul de măsline extra virgin și uleiul de gălbeneleMultă lume mă întreabă, care este cea mai blândă Mannă? Dar, de fapt, toate sunt blânde, obișnuiesc să răspund, însă trebuie să îmi recunosc până ce și mie însămi că există câțiva campioni în blândețe.


Uleiul de măsline extravirgin și săpunul realizat din acesta

Săpunul din ulei de măsline extravirgin, care este popular și îndrăgit și în ziua de azi, a fost unul dintre primele Manne, motiv pentru care îngrijirea pe care o oferă poate fi atât de memorabilă. Este ideal pentru toată lumea, adulți sau copii, atât pentru pielea normală, cât și pentru cea sensibilă. Este foarte blând, deci poate fi o parte indispensabilă a spălării zilnice, atât pentru corp, cât și pentru față.

Dar ce anume îl face să fie atât de blând?

Materiile noastre prime intră în compoziția produselor Manna exact precum au fost create de însăși natura, și acesta este cazul săpunului cu ulei de măsline extravirgin: nu schimbăm ceea ce deja absolut perfect.

Uleiul de măsline extravirgin denumit și aur lichid, este obținut din ulei de măsline încă din cele mai vechi timpuri. Acesta este considerat cel mai valoros, cel mai nobil ulei de măsline, și cu real adevăr.

Procesul denumit extra virgin înseamnă că, pe de o parte, niciun tratament chimic nu atinge măslinele, iar presarea sau centrifugarea se face prin mijloace mecanice la rece. Pe de altă parte, în 24 de ore de la recoltarea fructelor și scoaterea acestora din copac, recoltarea uleiului a și început.

Uleiurile de măsline au calități premium complexe, iar utilizarea denumirii de extra virgin, trebuie meritat. Dacă măslinele așteaptă mai mult de 24 de ore pentru prelucrare, natura uleiului se va schimba, privându-l de acel caracter suplimentar de extra virgin și reducând conținutul de ingredient activ. Uleiul de măsline de calitate este bogat în vitaminele A și E, ceea ce îl face un prieten al pielii uscate și sensibile.

Poți citi mai multe despre uleiul de măsline extravirgin în acest articol.

Uleiul de gălbenele și Zâna Floricică

Ceea ce este bun pentru pielea sensibilă a bebelușului, poate fi numit cu siguranță blând, motiv pentru care simt că săpunul cu aromă de gălbenele are un loc pe podium, printre cele mai blânde Manne.
Să adăugăm, această îngrijire fantastică, pe lângă gălbenele, se datorează și untului de shea organic, care se regăsește în cantități mari în compoziția acestui săpun.

Calendula officinalis reprezintă una dintre cele mai populare, cele mai vechi plante cunoscute, este consumată sub formă de ceai, este cunoscută și sub formă de cremă și ulei pentru piele. Chiar și medicina occidentală îi recunoaște efectele calmante.

Acest săpun este atât de drag inimii mele, deoarece am folosit pentru prima dată uleiul de calendula ca ingredient în acest Manna special conceput pentru pielea bebelușului. Mai mult, săpunul conține chiar și petale uscate de gălbenele, pentru un aspect jucăuș, fermecător.

Te întrebi ce altceva se mai potrivește pielii bebelușului? Află despre 3 + 1 ingrediente care îngrijesc cu blândețe chiar și cea mai sensibilă piele a bebelușului.

Filosofia tandreții

Manna se identifică prin lipsa de chimicale și prin naturalețea de care debordează. Manna este lipsită de parfumuri artificiale și de ingrediente de origine animală. Aceasta în sine reprezintă o garanție de tandrețe și grijă.

Și despre ce anume vorbim mai puțin, deși este important: ambalăm săpunurile manual. Și acesta este un fel de tandrețe de care suntem foarte mândri, deoarece exprimă cât de serios luăm în considerare tandrețea.

Dacă îți cureți și îngrijești pielea cu Manna, poți fi sigură că îi oferi tandrețe. Aceasta nu este doar o promisiune - este filozofia noastră.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe