Calendar de Advent Manna: așteptăm împreună Crăciunul!
calendar de advent manna: așteptăm împreună crăciunul!

Calendar de Advent Manna: așteptăm împreună Crăciunul!În fiecare zi te așteaptă o nouă surpriză, deschide ferestrele Calendarului de Advent Manna și beneficiază de darurile magice și de reducerile pe măsură!

Mai sunt doar 4 săptămâni până la Crăciun! Tu cât de mult îl aștepți?


Cu siguranță ai văzut, cumpărat sau realizat acasă deja un calendar micuț, plin cu mici ferestre, în spatele cărora se află câte un mic desert. Ai fi crezut că totul a fost inventat de o mămică? În jurul anului 1900, în Germania, era un băiețel care aștepta nu nerăbdare sărbătoarea și nu-și mai încăpea în piele de dragul sosirii Crăciunului. Mămica sa a împărțit o coală rigidă de hârtie în 24 de părți și a prins în fiecare rubrică, câte o ciocolată mică. Băiatul putea mânca în fiecare zi câte una dintre micile surprize. Acest băiețel, odată devenit adult, a fondat o afacere mulțumită ideii mamei sale și astfel a luat naștere calendarul de advent cunoscut astăzi.

Îți mai amintești cu câtă bucurie așteptai Crăciunul în copilărie? Dacă ai avut în copilărie calendar de Advent, atunci știi exact la ce mă refer. Cum se deschideau zilnic acele mici ferestre... Transformă perioada de așteptare într-o ocazie distractivă, alături de Manna!

Calendarul de Advent Manna a fost realizat special pentru Tine!


Ce ai zice, dacă în fiecare zi ai beneficia de cadouri sau reduceri de preț, dacă te-ar aștepta numai surprize magice? Acest vis devine acum realitate! În ferestrele Calendarului de Advent Manna te vor aștepta în fiecare zi alte noi oferte fantastice, reduceri minunate, oferte fabuloase, jocuri cu premii sau câte un cadou prețios pentru tine!

Bucură-te de surprize, află zilnic secretul actual, beneficiază de toate fabuloasele cadouri sau reduceri, relaxează-te și uită de alergătura de sfârșit de an!

Nu uita! De acum încolo, începe-ți fiecare dimineață prin a deschide fereastra actuală a calendarului de Advent Manna și beneficiezi de oferta imbatabilă! :)

Trebuie să știi că fiecare ofertă este disponibilă doar o singură zi, până la miezul nopții. Ceasul ticăie, deci nu ezita prea mult timp!

Vino și vezi surpriza de astăzi din Calendarul de Advent Manna, apasă! >>>

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe