Am adus primăvara cu parfum de flori!
am adus primăvara cu parfum de flori!

Am adus primăvara cu parfum de flori!



Dacă ne cunoști de mai mult timp, știi deja, că primăvara ne luăm rămas bun de la spumele de corp, dar totodată an de an, le urăm un călduros bun-venit apelor florale. Dacă ești nou-venit în lumea produselor cosmetice fără chimicale, este posibil să nu fi întâlnit încă cele patru spray-uri florale răcoritoare cu parfum floral.

Dacă ești membru al Clubului Manna le poți achiziționa deja acum, în luna aprilie, dar permite-mi să ți-le prezint mai întâi!

Cum se fabrică apele florale?

Apele florale sunt spray-uri de apă distilată pură, amestecată cu uleiuri esențiale și particule fine de plantă, abia vizibile cu ochiul. Fiind perfect naturale ți le recomand cu cea mai mare încredere, dacă ești sensibilă la parfumul intens al apelor de parfum sau orice alt ingredient artificial sau alcoolic al acestora. Uleiurile esențiale le conferă un parfum mai puțin durabil, fiind însă cu atât mai proaspete și plăcute pentru iubitorii miresmelor naturale. Apele florale sunt disponibile cu parfum de mușețel revigorant, iasomie, trandafir fermecător și santal exotic.

La ce mai poți folosi apele florale?
  • În loc de parfum: acestea completează perfect deodorantele cremă Manna, le poți pulveriza pe gât, decolteu, pe încheietura mâinii sau chiar pe păr, parfumul lor nefiind foarte persistent, nu trebuie să te îngrijorezi că ”se acrește” pe piele.

  • Ca spray reîmprospătant pentru corp: pe timp de vară fierbinte întotdeauna am la mine câte un flacon de apă florală. Dacă simt că mă sufoc de căldură și nu mai rezist nici un minut, mă chinuie stresul, este de-ajuns să le scot din geantă să mă încânte, calmeze și revigoreze cu parfumurile lor proaspete și reconfortante.

  • În loc de loțiune tonică: pentru tenul normal, combinat sau gras recomand apa florală cu parfum de trandafir, iar pentru tenul sensibil, cu tendință de iritații recomand să ștergi ușor fața după curățare cu vată demachiantă îmbibată cu apă florală de mușețel, după care poți aplica puțin unt sau ulei de frumusețe dintre preferatele tale.

  • După depilare: în acest scop recomand în primul rând apele florale cu parfum de trandafir și de mușețel, însă desigur poți încerca și cele cu parfum de iasomie și santal. Nu trebuie să faci nimic altceva, decât să pulverizezi o mică cantitate pe pielea iritată după depilare sau ras.


  • În loc de odorizantele artificiale, pentru împrospătarea aerului din casă, hainelor sau a lenjeriei de pat: au efecte calmante și pot îmbunătății calitatea somnului de noapte.


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe