Ajutor, caut soluții naturale împotriva celulitei!
ajutor, caut soluții naturale împotriva celulitei!

Ajutor, caut soluții naturale împotriva celulitei!



Urmăresc de mai mulţi ani cum, odată cu primele raze de soare de primăvară, încep să sosească şi primele mesaje anxioase, ale căror autori mă întreabă ce e de făcut împotriva unor probleme de piele cum ar fi celulita, care apare de obicei la partea superioară a coapselor, sau vergeturile.

Vestea proastă este că nu le poţi face să dispară fără urme. Vestea bună însă este aceea, că nu trebuie să-ți fie ruşine sau să-ţi faci griji pentru ele, aproape toate femeile dar şi mulți bărbaţi au astfel de semne cutanate în diferite părţi ale corpului.

Poate că ar fi mai bine să nu considerăm aceste deformaţii de natură estetică ale ţesutului conjunctiv, dar care deranjează totuşi pe multă lume, ca fiind o problemă. Mulți oameni moştenesc pur și simplu o predispoziţie, unii au pielea mai puţin flexibilă, la alţii se dezvoltă „hopuri” pe partea posterioară a coapsei sau pe fund – indiferent de vârstă sau greutate corporală.


Ce poţi face totuşi împotriva dungilor, iniţial roșii care cu timpul capătă o culoare alb sidefie, sau împotriva celulitei?

Un stil de viaţă sănătos este cheia schimbărilor spectaculoase şi a prevenirii: multă mişcare, aport de lichide adecvat, trecerea la o dietă fără făină şi zahăr pot fi de mare ajutor la fel ca şi frecventarea saunei, pentru a transpira.

Pe lângă acestea, desigur, este important să-ţi îngrijeşti corespunzător pielea din aceste zone.

O piele uscată, deshidratată arată şi mai rău cu aceste semne și, din păcate, şansele tale ca să faci altele noi pe lângă cele existente cresc considerabil.


De aceea, îţi sugerez să-ţi exfoliezi pielea cu regularitate pe zonele în cauză. Dacă pielea ta răspunde bine la uleiul esenţial de scorțișoară, merită să încerci Exfoliantul cu lufa, care îţi înviorează simţurile cu sare de mare şi uleiuri esenţiale de lămâie și scorțișoară, conferindu-i un parfum divin, îngrijind totodată pielea minuţios masată cu ulei de migdale dulci. Efectul cel mai bun îl obţii dacă faci masajul cu acest produs Manna 100% pur, fără chimicale pe pielea încă umedă, imediat după ce ai ieşit de sub duş.

Dacă însă pielea ta este prea sensibilă pentru uleiul esenţial de scorțișoară, poți alege Exfoliantul cu sâmburi de struguri măcinaţi, care îţi va răsfăţa pielea cu zahăr, uleiuri esenţiale de lime şi mușcată (geranium) și ulei din sâmburi de struguri cu aromă delicioasă de fructe.

Dacă eşti adepta soluţiilor tradiţionale sau aştepţi un copil, poţi alege bineînţeles masajul cu burete lufa sau cu perie uscată. Orice metodă ai alege, e bine să ştii că ai voie să masezi numai pielea intactă, fără deteriorări și fără inflamații, iar dacă exfolierea o faci cu lufa sau peria, ai grijă să speli cu apă şi săpun zona masată, după care aplică uleiul tău de frumuseţe Manna, spuma de corp sau untul preferat pe pielea încă umedă.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe