Ai văzut deja cele mai noi Manne?
ai văzut deja cele mai noi manne?

Ai văzut deja cele mai noi Manne?



Dacă ne cunoști, atunci știi cu siguranță cât de mult accent punem pe sustenabilitate.

Produsele Manna sunt realizate din ingrediente naturale, prietenoase cu pielea și de o calitate fără compromisuri. Așadar, dorim să îți oferim alternative ecologice și în domeniul accesoriilor cosmetice. De curând am adăugat trei astfel de produse în gama de sortimente - fă cunoștință cu cele mai noi Manne! ?

După cum știi deja, oferim și alternative naturale la îngrijirea părului: pe lângă Săpunul Șuvițe sănătoase, ce înregistrează un succes enorm, poți alege și dintre șampoanele și balsamurile noastre lichide. Spray-ul intens-regenerator, ce repară structura părului, poate completa rutina de îngrijire a podoabei capilare, acesta fiind recomandat înainte de șamponare pentru un păr strălucitor, luminos și îngrijit. Într-o postare anterioară, am fotografiat săpunul pentru păr alături de un pieptene de lemn. Am fost imediat copleșiți de întrebări privind apariția acestui superb pieptene, în gama de sortimente Manna. Dat fiind faptul că solicitările și sugestiile voastre sunt întotdeauna importante pentru noi, puteți regăsi acum acest pieptene premium Manna din lemn de piersic, proiectat desăvârșit și exclusiv. ?

Cât despre importanța curățării feței seara, pentru o piele frumoasă și strălucitoare, poți citi mai multe aici. Cu toate acestea, știu că nu utilizați cu plăcere dischetele demachiante sintetice, din motive ecologice. Așadar, simte-te liberă să utilizezi Dischetele demachiante premium reutilizabile, deoarece acestea sunt fabricate din bambus și bumbac. După utilizare, le poți spăla cu ușurință manual sau în mașina de spălat, pentru care îți oferim un mini săculeț special din bumbac. Vei regăsi 8 discuri într-un singur pachet și le puteți spăla și refolosi de sute de ori.

Un alt accesoriu frecvent utilizat este bețișorul pentru urechi. Din păcate, de cele mai multe ori bețișoarele pentru urechi sunt fabricate din material sintetic și plastic, dar acum le poți înlocui cu bețișoare din bambus Premium. Sunt realizate cu cap de bumbac și mâner din bambus, astfel încât se descompun și nu încarcă mediul înconjurător cu deșeuri plastice. Două tipuri de ambalaje: Poți alege dintre pachetul cu 100 de bucăți sau 200 de bucăți.

Sper că ți-a venit cheful să încerci și să folosești accesorii naturale pentru îngrijirea frumuseții!

Dacă mai ai idei, sugestii, dorințe, la care cauți o alternativă ecologică, atunci scrie-mi, chiar și aici, într-un comentariu. La urma urmei, avem un obiectiv comun: să folosim produse sustenabile în îngrijirea corporală și a frumuseții - și astfel, să protejăm mediul! ?



Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ștefania
    • 26-03-2021 09:23

    Bună ziua. Am achiziționat de curând săpunurile cu camfor și cărbune. M-am gândit să le folosesc în paralel, dimineața cel cu camfor și seara cel cu cărbune (după o zi de mișunat și poate puțin machiaj) . Simt diferența tenului, E mult mai fin, mai uniform, doar că simt și o senzație de piele uscată. Ce aș putea folosi pt a detensiona puțin pielea? Mulțumesc

    • Ștefania
    • 26-03-2021 09:23

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe