7 lucruri pe care să nu le faci niciodată cu părul
7 lucruri pe care să nu le faci niciodată cu părul

7 lucruri pe care să nu le faci niciodată cu părul



Îţi doreşti un păr lung şi sănătos, te enervează că părul ţi se îngraşă repede şi se rupe? Poate că nici nu observi, însă deja prin eliminarea unor obiceiuri proaste poţi face multe pentru frumuseţea şi sănătatea părului.
  1. Nu mai umbla la vârfurile de păr
Dacă umbli permanent la ele, nu faci altceva decât să provoci despicarea şi mai frecventă. În schimb, îngrijeşte-le regulat cu uleiuri cosmetice Manna şi elimină chimicalele din rutina de spălare a părului, prin săpunul natural pentru spălarea părului, Bucle Sănătoase.
  1. Nu îţi răsuci părul
Dacă eşti confuză, plictisită sau stresată, încearcă să găseşti altceva de făcut cu mâinile decât să tot umbli la păr şi să-l răsuceşti. Acest obicei prost nu e benefic nici pentru coafură, dar pentru firele de păr e de-a dreptul nociv.
  1. Nu-i permite părului să crească prea mult
Merită să tunzi din lungimea părului chiar şi dacă vrei să-l creşti. De ce? Tocmai pentru protejarea firelor de păr şi pentru evitarea despicării vârfurilor de păr.
  1. Nu purta codiţe sau coc strâmt în fiecare zi
Lasă-ţi scalpul să respire, face bine şi rădăcinilor de păr dacă nu îl porţi mereu în acelaşi fel şi mai ales dacă nu îl ţii legat strâns. Pentru noapte, lasă-l nelegat neapărat.
  1. Nu te pieptăna prea mult sau cu părul umed
Şi acest obicei poate deteriora vârfurile de păr.
  1. Nu folosi fixativ de păr şi placă în acelaşi timp
Produsele pentru coafat conţin alcool care la temperaturi ridicate sunt deosebit de nocive pentru firele de păr.
  1. Nu te spăla pe păr zilnic
Nu face bine nici părului, nici scalpului, nici măcar dacă ţi se îngraşă repede. În această postare mai veche poţi afla cum să-ţi obişnuieşti părul la un spălat mai puţin frecvent.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe