5 mituri despre coșuri
5 mituri despre coșuri

5 mituri despre coșuri



De ani de zile cauți răspuns la întrebarea, oare din ce cauză suferi încă de coșuri, de acnee, de punctele negre, de acnee chistice, inflamate? Cu siguranță ai încercat de mai multe ori să afli, care sunt cauzele acestor probleme și ai încercat o grămadă de produse ca să scapi cât mai repede de ele.

Ți-am mai scris de acest lucru, și foarte mulți clienți Manna muțumiți pot confirma: o mulțime de probleme a pielii, se datorează unei iritații cauzate de substanțele chimice. Conservanți, coloranți, parfumuri artificiale, agenți de spumare etc. - nu ai nici o șansă să-ți dai seama care dintre aceste chimicale nu sunt tolerate de pielea ta, dacă folosești produsele pline de chimicale din comerț.

O altă cauză a apariției coșurilor, acneelor poate fi și o alergie sau intoleranță la unele alimente. Cel mai frecvent laptele sau grâul (făina) e de vină, dar și aditivele artificiale, prea multă sare și zahăr pot fi dușmanii pielii frumoase, imaculate.

Sunt și câteva concepții greșite, din cauza cărora, nu te simți bine în pielea ta.
  1. Adulții nu au coșuri
Cum să nu. Conform unui studiu, destul de aprofundat, realizat în SUA, jumătate dintre persoanele în vârstă de douăzeci de ani, și aprope patruzeci la sută dintre cele în vârsta de treizeci de ani se luptă cu acnee, unele mai rar, altele mai des.
  1. Spălarea superficială a feței cauzează apariția coșurilor
Nu neapărat adevărat, în acest fel. În spatele apariției coșurilor – cum am scris și mai sus, stau mai multe factori. Factorii hormonali, dieta, stresul pot agrava predispoziția genetică. Curățarea adecvată a tenului este foarte importantă, dar trebuie să ai grijă să nu folosești produse, care (prin subtanțele chimice din compoziția lor) dizolvă stratul protector de pe suprafața pielii.
  1. Coșurile apar din cauza machiajului
Dacă folosești produse de calitate corespunzătoare pentru tenul acneeic și gras, și dacă păstrezi curat accesorile de machiaj, machiajul nu astupă porile și nu cauzează nici inflamații.
  1. Împotriva acneei e nevoie de acizi puternici și cosmetice cu alcool
Cele mai multe produse cosmetice pentru tratarea tenului gras conțin alcool, care sunt substanțe chimice dure și care în loc să ajute la restabilirea sănătoasă a funcției de apărare a pielii, o face vulnerabilă în fața deshidratării și a infecțiilor.
  1. Pastă de dinți pe coșuri? Niciodată!
Direct pe coșuri mai bine pune ulei esențial de arbore de ceai în locul produselor care conțin alcool și acizi puternici. Pasta de dinți este un produs pentru igiena orală, nu este o alegere prea bună pentru tratarea coșurilor.

Poți lupta împotriva acestor probleme neplăcute a pielii și cu cosmetice naturale, fără chimicale. Produsele Manna dezvoltate special pentru tenul gras, acneic sau pentru tenul mixt nu conțin ingrediente artificiale.

Oare, care va fi preferatul tău? Fă o încercare fără risc și fă cunoștiință cu cel mai nou săpun negru Manna, cu săpunul Activ cu camfor pentru curățarea feței!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe