3+1 trucuri minimaliste de înfrumusețare naturală
3+1 trucuri minimaliste de înfrumusețare naturală

3+1 trucuri minimaliste de înfrumusețare naturală



În zilele noastre, minimalismul este o tendință la modă.

Mulți și-au dat seama că mai puțin este uneori mai mult; merită să colecționezi mai puține obiecte, dar mai multe experiențe și să te concentrezi asupra calității în loc de cantitate. Poți citi aici despre această perspectivă asupra vieții noi îți oferim și sfaturi practice.

Desigur, poți implementa acest principiu în toate domeniile vieții. Această percepție devine în special adevărat valabilă în cazul produselor cosmetice, deoarece astăzi rafturile farmaciilor sunt inundate de produse de înfrumusețare, oferind o varietate de produse pentru fiecare parte a corpului nostru, având funcții diferite de îngrijire a pielii, cu mii de arome. Ne pune la încercare voința și nu oricine se poate abține să nu cumpere o tonă de produse inutile. Ei bine, putem lăsa voința deoparte, deoarece multe produse cosmetice pot fi utilizate în mai multe scopuri. Astfel de exemple poți regăsi în lumea Mannei. Să aruncăm o privire!?

• Unt de shea

Marele meu favorit este untul de shea versatil și probabil nu sunt singura care îl preferă. Deși am fost convinsă de efectele sale uimitoare încă de la început, l-am supus și unor studii într-un laborator independent, recunoscut la nivel internațional. În acest proces, s-a dovedit că nu numai că înmoaie, netezește, conferă elasticitate și regenerează pielea, ci și îmbunătățește textura și chiar ne ajută în lupta împotriva ridurilor!

Este foarte special, deoarece poate fi utilizat atât pe corp, cât și pe față. Totodată recenziile primite de la sute de cliente mulțumite subliniază faptul că poate fi aplicat chiar și pe pielea tenului cu probleme. De fapt, sunt fane ce îl utilizează și ca mască de păr, iar despre acest lucru am scris aici. (Pentru a face acest lucru, îți recomand să încălzești puțin untul de shea pentru a deveni lichid.) De asemenea, hidratează în mod excelent și scalpul. Sfat suplimentar: îl poți încerca și pentru îngrijirea buzelor, întrucât, din experiența noastră buzele devin mai moi și mai hidratate! Dar încă nu am rămas fără argumente: de la noi îl poți achiziționa în varianta naturală, pe când untul nostru de shea premium este mai moale, mai ușor de aplicat, dar ți-l oferim și în variante aromate.

• Săpun COCO cu unt de shea

Aș dori să îți prezint un săpun universal. Săpunul COCO cu unt de shea a fost dezvoltat în primul rând pentru duș și îmbăiere, dar am primit o mulțime de recenzii conform cărora vă place să îl utilizați și pe față, deoarece este realizat din ingrediente blânde și fără parfum. Datorită spumei sale minunate, cremoase, bogate, mulți îl consideră a fi și un excelent săpun pentru spălarea părului. Îți recomand să clătești părul cu oțet sau zeamă de lămâie la sfârșitul spălării părului pentru a îndepărta complet săpunul din păr, iar despre acest lucru am scris în detaliu aici.


• Crema de noapte pentru reînnoirea celulelor cu extract de celule de trandafir și gălbenele

Cu toții acordăm o atenție deosebită îngrijirii tenului nostru, deoarece există o mulțime de factori externi care influențează textura pielii noastre, iar astfel, ridurile de expresie pot apărea încă de la vârsta de douăzeci de ani. Am o armă secretă pentru a-ți păstra tenul frumos, proaspăt și neted: noua noastră specialitate, Crema de noapte pentru reînnoirea celulelor, ce preia lupta împotriva ridurilor cu puterea celulelor stem extrase din plante.

Și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, avem și o cremă pentru zona ochilor care îți catifelează, regenerează și hidratează pielea feței în timp ce dormi. Încă un punct plus: îți poți îngriji pielea delicată a gâtului și a decolteului cu aceasta. Parfumul său minunat, floral, promite o odihnă calmă și plăcută.

+1 Uleiuri cosmetice
Știu și faptul că multe dintre voi utilizează săpunurile noastre de curățare a feței și pentru a îndepărta machiajul. Cu toate acestea, multe dintre voi au indicat că săpunurile ustură ochii. Acest lucru este complet natural, deoarece sunt alcaline, astfel încât, deși sunt realizate din cele mai blânde ingrediente, trebuie evitat complet contactul cu ochii. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, atunci îți recomandăm să încerci uleiul nostru cosmetic de Jojoba pentru a te demachia.

Dacă ai și tu propriile tale ponturi, atunci nu ezita să ni le împărtășești și nouă! Întotdeauna aștept cu nerăbdare părerile și ideile tale!



Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe