Știai asta despre băile lungi?
Știai asta despre băile lungi?

Știai asta despre băile lungi?



Și ție și se pare că cele 20 de minute recomandate în mod oficial de dermatologi pentru baie sunt prea puține? Este posibil, că există un bun motiv pentru care ar putea face baie și timp de o oră bună. Desigur, doar dacă pielea ta nu este predispusă la uscare, eczeme și suportă bine apa.

De curând s-a descoperit, că odihna relativ îndelungată într-un mediu cald este asemănătoare unei plimbări de o jumătate de oră și poate influența benefic și eventualele procese inflamatorii din corp.

Sună bine, nu? Dacă nu ești printre cei cărora nu le place în mod deosebit efortul fizic sau ți s-a recomandat să nu faci sport dintr-un anume motiv, este bine să știi că îți face bine și o baie caldă de o oră bună. Corpul tău se încălzește blând, dar permanent și parcă obosești, dar nu numai că ți se pare, dar te și obosești fără a fi nevoie de vreun efort fizic.

Potrivit rezultatelor unei cercetări de la Universitatea Loughborough, corpul consumă o cantitate de calorii egală cu cea din timpul unei plimbări de jumătate de oră și este benefică și în menținerea valorii normale a glicemiei. Dacă până acum ai adorat cultura de baie ale civilizațiilor antice, ai așteptat cu nerăbdare să faci baie într-un centru de recreere cu apă termală sau abia te-ai putut despărți de cadă după o baie lungă, să știi că presimțirile tale nu te-au înșelat, această pasiune a ta îți este într-adevăr benefică.

Nu uita însă să-ți îngrijești pielea după o baie lungă! După o baie lungă este benefic să îndepărtezi straturile de piele moartă prin exfoliere, pentru care îți recomand două produse Manna cu un parfum fermecător. Exfoliantele cu zahăr și sâmburi de struguri și cele cu lufă, pe bază de sare de mare și aromă de fursecuri sunt perfect naturale, fără chimicale și în plus, datorită uleiurilor pure de plante îți îngrijesc atât de delicat pielea, încât nu vei avea nevoie nici de loțiune de corp.

Nu le folosi însă pe față, încercă în loc de acestea măștile de față Manna cu argilă, potrivite pentru tipul tău de ten sau săpunul COCO cu sare din ulei de cocos de o calitate excepțională, sare de mare și unt de shea.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Maricela
    • 02-05-2017 20:20

    Pot sa inteleg acest lucru si apreciez sinceritatea.
    Poti sa ne spui care sunt produsele posibil sa dispara din lista?

    Pe de alta parte am cumparat Organic Cocoa Butter - Exotic Butter - pe care nu il pot folosi pentru ca este foarte solid. La temperatura din camera , de 23-24 grade ramane foarte tare.
    Imi poti da un sfat cum sa-l folosesc?
    Zi faina
    Maricela

    • Maricela
    • 02-05-2017 20:20
    • avatar
      • Andrea Varga-Darabos
      • 03-05-2017 15:30

      Dragă Maricela, 

      din cauza creșterii prețurilor nu trebuie să ne luăm rămas bun de la nici un produs Manna. Untul organic de cacao este solid la temperatura camerei, la aproximativ 35° C devine fluid și poate fi folosit cu ușurință pentru masarea pielii. Poți să pui recipientul și în apă caldă sau pe calorifer, ca să obții stare lichidă. Sau poți să scoți din recipient cantitatea dorită cu o lingură încălzită sau cu un cuțit. În acest fel o să ai o bucățică mică de unt, care poate fi folosit ca unt de corp, pentru orice zonă a corpului. De obicei, aplicăm untul de cacao pe pielea curățată și umedă, pentru eficiență maximă, masează o cantitate foarte mică de unt pe piele.

      Cu drag,

      • Andrea Varga-Darabos
      • 03-05-2017 15:30

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe