Pregătește-te pentru toamnă cu un sistem imunitar întărit natural!
pregătește-te pentru toamnă cu un sistem imunitar întărit natural!

Pregătește-te pentru toamnă cu un sistem imunitar întărit natural!



Vara se apropie de sfârșit, iar în semn de rămas bun, aceasta ne oferă comorile sale din belșug. 

Acum este momentul să ne facem plinul cu vitamine și minerale, astfel încât să ne putem bucura de perioada rece într-un mod sănătos. Așa că acum ți-am pregătit sfaturi pentru întărirea sistemului imunitar. ?

Toamnă colorată, mâncare colorată - corp sănătos

Poți considera diversitatea ca atare în dieta ta: rolul flavonoidelor, care dau culori vii legumelor și fructelor, este esențial în menținerea sănătății. Răsfață-ți trupul și sufletul cu culori superbe!

Să începem cu roșia în nuanță vibrantă, care își datorează culoarea minunată licopenului. Această substanță naturală nu este sensibilă la căldură, așadar o poți consuma și sub formă de sos de roșii, ketchup sau chiar sub formă de supă de roșii. Desigur, sub formă crudă este cea mai indicată, deoarece își păstrează și conținutul de vitamina C.

Să nu uităm de măceșe, acest fruct delicios și versatil, cu un conținut remarcabil de vitamina C. Poți realiza gem din acestea, dar și în ceai pot fi delicioase. Ai grijă să nu le opărești, deoarece vitamina C este foarte sensibilă la căldură. Cel mai bine este să se înmoaie în apă rece peste noapte și apoi să se strecoare a doua zi.

Să continuăm linia plantelor verzi: broccoli verde-închis conține mai multe vitamine și minerale și poate fi preparat în multe feluri. De asemenea, conține seleniu, care este foarte important pentru menținerea apărării organismului.

Probioticele sunt foarte importante pentru menținerea sănătății sistemului intestinal, iar funcționarea sistemului nostru imunitar depinde în mare măsură de flora noastră intestinală, adică de bacteriile benefice care trăiesc în intestin. Probioticele se regăsesc mai ales în alimente fermentate. Se regăsesc în cantități remarcabile în varza murată, dar nu lipsesc nici din castraveții murați - ambele murături pot fi preparate acasă.

Urmează fantastica nuanță portocalie: știai ce sursă excelentă de vitamina C este cătina? Dar conține și alți antioxidanți, precum vitaminele A și E. Te poți delecta cu aceasta sub formă de ceai, sirop concentra sau gem.

În zilele noastre, cartofii dulci primesc din ce în ce mai multă atenție. Și pe bună dreptate deoarece pe lângă faptul că sunt foarte deliciosi, sunt bogați în beta-caroten, vitamine C, precum și alte vitamine și minerale.

Merită menționată și sfecla roșie, deoarece susține funcționarea corpului nostru cu vitamine și minerale valoroase. Este deosebit de importantă, deoarece este disponibilă pe toată perioada iernii, atunci când este conservată corespunzător, deci poate fi o sursă foarte importantă de vitamine și fibre în sezonul rece, chiar și atunci când este consumată crud ca salată.

Legumele și fructele sunt foarte delicioase, dar uneori ne mai dorim și câteva dulciuri - vestea bună este că pot menționa acest lucru fără remușcări, fiind vorba despre ciocolata neagră/amară! ? Conține o mulțime de antioxidanți, pe lângă îmbunătățirea dispoziției, ameliorează stresul. Desigur, este foarte important să o consumi cu moderare și să aibă un conținut cât mai ridicat de cacao.

Protejează-te și pe exterior, nu numai pe interior!

Odată cu venirea vremii mai reci, este foarte important să ne înarmăm și pielea împotriva frigului. Loțiunea hidratantă de corp cu ulei esențial din germeni de grâu și palmarosa, după cum sugerează și numele, îți face pielea mătăsoasă, ți-o regenerează și hidratează, în timp ce te răsfață cu un parfum minunat de dulce. Nu ezita să o încerci, deoarece este potrivită pentru toate tipurile de piele. Pentru îngrijirea mâinilor încearcă Crema Manna de mâini cu unt de shea și extract de frunze de struguri roșii! Îți hrănește și regenerează mâinile obosite și, deși se absoarbe rapid, îți protejează mâinile pentru o lungă perioadă de timp. Parfumul său picant, citric, îți stimulează și starea de spirit.

În cazul ambelor creme, testele de laborator dovedesc efectul lor excelent, în plus, ca toate produsele Manna, sunt lipsite de experimente pe anima și sunt complet vegane, iar parfumul lor se datorează exclusiv uleiurilor esențiale naturale.

Începe toamna în culori vesele, răsfață-te cu delicatese sănătoase și Manne naturale! ?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe