Începe sezonul de premii pe Instagram! Urmărește-ne și câștigă!
Începe sezonul de premii pe instagram! urmărește-ne și câștigă!

Începe sezonul de premii pe Instagram! Urmărește-ne și câștigă!Unul dintre punctele culminante ale zilei mele este atunci când deschid pagina de Instagram a Mannei întrun moment liniștit și văd potopul superb de fotografii pline de inspirație, stări de spirit și idei. Urmărește-ne pagina, pentru în luna august demarăm săptămâna Concursurilor, unde poți câștiga prețioase cadouri Manna!

Urmăriți-ne, astăzi va fi primul Concurs!

Faptul minunat în ceea ce privește cosmeticele Manna este că îți răsfață toate simțurile. Atingerea lor mătăsoasă îți mângâie pielea, parfumul lor fabulos te încântă, iar vederea lor redă armonia unei lumi naturale, brute. Cel mai mult ador acele compoziții, în care, putem asocia Manna cu ceva: pe lângă revigoranta cremă pentru față cu acid hialuronic, am fotografia o cafea aburindă, proaspăt preparată, întrucât cofeina ne trezește mintea la fel precum și crema de față îi oferă pielii noastre o energie vitală.

Dar pagina oferă și idei despre cum și când am putea încorpora momentele Manna în viața voastră. De ce să nu ne răsfățăm brațele și picioarele cu ulei de cocos Manna, în timp ce urmărim sezonul final al serialului Game of Thrones (Urzeala tronurilor)? De asemenea, tot de pe Instagram, îți poți forma o idee privind ce Manne de bază poți lua cu tine în geantă, cum ar fi balsamurile de buze sau un recipient mic cu unt de shea organic și un recipient cu apă florală Manna. Dar multe dintre ne-au scris deja despre faptul că s-au inspirat de pe pagina de Insta Manna, atunci când și-au ales nou carte de citit, dar s-au răsfățat în timpul lecturii și cu produsele Manna recomandate.

Acum ar trebuie să acorzi o atenție deosebită paginii noastre de Insta, deoarece, pe lângă faptul că te va inspira, puteți obține și cadouri valoroase Manna! În perioada 2-9 august vă vom aduce cu mare bucurie, 3 concursuri! Zânele Manna pregătesc deja de zor cadourile și abia așteaptă să le trimită norocoaselor câștigătoare. Urmărește pagina noastră pentru mai multe detalii, deoarece de acolo vei afla ce trebuie să faci pentru a intra în posesia comorilor Manna! Și nouă ne plac aceste jocuri cu premii, deoarece, cu aceste ocazii, ne putem exprima recunoștința față de tine și bucuria de a fi alături de tine în fiecare zi. Ne bucurăm pentru și voi sunteți alături de noi și ne inspirați prin comentarii pozitive, drăguțe!

Pe pagina Manna de pe Instagram, pe lângă experiențele vizuale, vei regăsi și informații practice, precum soluții pentru diferite probleme ale pielii, în Mystory. Una dintre cele mai populare postări ale noastre a constat din sfaturi pentru îngrijirea tenului cu probleme, în cazul căruia, alegerea perfectă este Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței și, nu în ultimul rând, datorită magicei sale culori de un negru-abanos, este foarte compatibil cu Insta.

Desigur, următorii noștri fideli Insta, vor fi primii care vor afla despre cele mai recente promoții ale noastre, precum și o serie de informații despre cele mai noi lansări de produse. Pagina noastră Manna de pe Instagram reprezintă mândria comunității Manna, ne place să o edităm și să o actualizăm, deoarece, în tot acest timp, putem interacționa cu Voi!

Nu uita, o mică reîncărcare a bateriilor este întotdeauna binevenită, alături de un strop de culoare Insta! Aceste minunate „momente pentru Sine” („me time”-uri) ar trebui să fie o parte din viața ta de zi cu zi și crede-mă, timpul tău acordat ție însăți, nu este niciodată pierdut, deoarece poți continua ziua cu energie și bucurie reînnoită. De fapt, cu puțin noroc, acum poți câștiga Manna ta preferată! Urmărește-ne și reîncarcă-te cu cele mai naturale sfaturi de înfrumusețare, inspiră-te! Te așteptăm pe Insta!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • ia-ți în concediu cosmeticele manna! - blog

  Ia-ți în concediu cosmeticele Manna!

  Cum îți petreci această vară? Plajă, petrecere, concediu, festival, ce anume se întâmplă acest an, în această scurtă perioadă de trei luni? Călătorești sau mai degrabă petreci mai mult timp cu prietenii sau familia ta?

  Vizualizează
 • un spray și părul tău va străluci - blog

  Un spray și părul tău va străluci

  Unul dintre cei mai noi membri ai familiei Manna a devenit aproape instantaneu vedetă. Am introdus Spray-ul intens-regenerator și reparator pentru păr încă la începutul verii, dar are deja un club vast de fani și nu întâmplător. Cu ajutorul acestei Manne, îți poți transforma podoaba capilară întruna luminoasă și mătăsoasă, așa precum nu ai mai avut-o niciodată!

  Vizualizează
 • ne atacă insectele: cum să te protejezi de căpușe! - blog

  Ne atacă insectele: cum să te protejezi de căpușe!

  Excursii lungi prin pădure, plimbări pe malul lacului, relaxare la terenul de joacă - zile minunate și senine, pe care le pot înnora micile insecte dezgustătoare, căpușele. Există o mulțime de practici la domiciliu despre cum să ne protejăm împotriva acestora sau ce anume să facem dacă ne-au înțepat. Ți le voi arăta pe cele mai eficiente!

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe