Un An Nou, fără riduri la ochi!
un an nou, fără riduri la ochi!

Un An Nou, fără riduri la ochi!



Vrei să eviți anul acesta ridurile și pungile din jurul ochilor? Nu este imposibil, dar ar trebui să știi mai multe despre motivul pentru care pielea din jurul ochilor este atât de sensibilă.

Starea pielii din jurul ochilor spune multe despre noi înșine. Fie că ne place sau nu, ne dezvăluie vârsta, starea noastră de spirit, dieta noastră sau dacă am dormit suficient, cât de obosite, împovărate suntem și așa mai departe.

(Este o coincidență oare, faptul că, uneori nu ne dorim altceva decât o „deghizare” nevinovată cu o pereche de ochelari de soare mari și întunecați? Cu toate acestea, când vine vorba de ochelari de soare, reține că o metodă de prevenire a ridurilor este să nu mijim ochii în soare.)

Așadar, pielea ochilor noștri, vorbește de la sine despre noi.

Acest lucru se datorează faptului că pielea din jurul ochilor este, prin structura sa, mult mai subțire și mai fragilă decât restul feței.

Conține mai puțin țesut muscular și adipos, iar datorită flexibilității conferite de către colagenul regăsit în structura sa, aceasta tinde subțieze de la sine. Astfel, devine mai moale, mai fină și apar ridurile timpurii. Dacă subliniem acest fapt cu stilul nostru nesănătos de viață și cu obiceiurile nefaste, atunci vom „reuși” neîntârziat să ne facem să părem mai în vârstă decât suntem în realitate.

  • Acceptă faptul că zona din jurul ochilor tăi, necesită o îngrijire aparte. Nu te abține de la nimic despre care știi cu siguranță că îți face bine. Consumul cantității potrivite de lichide va avea efect, chiar dacă nu observi rezultate imediate. Este de asemenea esențial mult somn, o odihnă bună, iar nedormitul duce la acumularea pungilor de sub ochi și a cearcănelor.

  • Ai grijă și de sufletul tău: acceptă pungile de sub ochi, cearcănele! Cel puțin pe unele dintre ele, deoarece există unele în cazul cărora nu se mai poate face nimic, datorită vârstei și stilului tău de viață. Poate suna surprinzător, dar ochii cu cearcăne și pungi, pot avea la origine și tipul de piele cu care ne-am născut. Pielea mai subțire decât media devine mai întunecată, datorită sângelui care circulă pe sub aceasta. Dacă te întristezi din această cauză și uiți să mai zâmbești, atunci vei atrage atenția doar asupra acestei mici și nevinovate situații. Cearcănele pot fi o trăsătură de familie, așadar, cel mai bine este să te obișnuiești cu ideea și cu acestea. Faptul că devii împlinită și împăcată cu trăsăturile tale fizice, se va vedea și pe chipul tău, iar lumea exterioară va observa această încredere în sine.

  • Integrează trucuri naturale în rutina ta de înfrumusețare. Acele veșnice clasice precum felii de castraveții peste ochi sau filtre de ceai de mușețel, asigură o reîmprospătare instantanee. Am colectat câteva sfaturi similare pentru prevenirea ridurilor naturale și aici. De asemenea, poți lua în considerare și răsfățarea ochilor, preț de câteva minute de relaxare, ceea ce te poate ajuta și la eliberarea de stres.

  • Oferă cu atenție umiditatea necesară pierdută. Capacitatea de absorbție a apei în pielea din jurul ochilor scade de la an la an, așadar, pregătește-te sufletește de faptul că și anul acesta va fi la fel. Cu toate acestea, acidul hialuronic este o substanță naturală regăsită în pielea ta, care a fost recunoscută pentru proprietățile sale de legare a apei. Nu este de mirare că ne bazăm pe aceasta în compoziția din ce în ce mai multor Manne, mai exact exact pe hialuronatul de sodiu natural, care are același efect ca acidul hialuronic, fiind sarea acestuia. Crema cu acid hialuronic pentru zona ochilor cu vitamina E și unt de shea ajută la menținerea fermității pielii, reduce dovedit pungile de sub ochi și are un efect regenerator*.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional

  • În lupta împotriva noilor riduri, plănuiește-ți și să înveți folosirea în mod corespunzător a cremei pentru îngrijirea zonei ochilor. Crema aplicată numai sub ochi, nu este suficientă, ci simte-te liberă să o întinzi și către tâmple, dar și printre ochi și sprâncene, dar și pe pleoapele superioare, însă evită rădăcinile genelor.

Lasă-ți ochii să strălucească în noul an!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Georgiana
    • 03-01-2021 01:31

    Folosesc crema cu acid hialuronic si nu mi se pare extraordinara. Uleiul de argan mi se pare mai bun.

    • Georgiana
    • 03-01-2021 01:31
    • avatar
      • Andrea Varga-Darabos
      • 02-04-2021 13:54

      Dragă Georgiana,

      Dacă ți-aș spune că fiecare produs Manna îți este benefic, nu ar fi corect din partea mea. Din experiența clienților noștri, îți spun că produsul ideal sufletului și pielii trebuie căutat, încercând mai multe produse. Cu toții ne dorim și ni se potrivește ceva diferit, de aceea realizăm Manne atât de variate. Mă bucur că uleiul de argan ți se potrivește. Îți doresc să te bucuri la maxim de efectele sale.

      Cu drag,

      • Andrea Varga-Darabos
      • 02-04-2021 13:54

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe