Tot ce trebuie să știi despre ambalajele Manna
tot ce trebuie să știi despre ambalajele manna

Tot ce trebuie să știi despre ambalajele Manna



Manna se prezintă ca o adevărată familie. Scopurile, viziunea și misiunea noastră sunt similare.

Și gândirea conștientă ce include protecția mediului, ne leagă. Dorim să lăsăm o amprentă ecologică cât mai mică posibil și vom face tot ce ne stă în putere pentru aceasta.

Produsele Manna protejează mediul

Este foarte important pentru noi ca produsele Manna să protejeze mediul, atât din interior, cât și din exterior și, de aceea, operăm în acest sens în mod constant. În luna februarie a anului trecut, am regândit ambalajele săpunurilor noastre, timp în care am renunțat la folia de plastic și am folosit doar hârtie.

În plus, Săpunul COCO portocală dulce și eucalipt ajută, de asemenea, la protejarea mediului tău, deoarece poate fi folosit atât la duș, la spălarea părului, spălarea feței și chiar la bărbierit, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele! Fiind realizat din ulei de cocos, produce o spumă perfect-abundentă, iar aroma sa magică se datorează uleiurilor esențiale de portocală dulce și de eucalipt. Desigur, și această Mannă este lipsită de ulei de palmier.

Uleiurile noastre esențiale sunt 100% pure, iar noi le livrăm cutie de carton, astfel încât protejăm mediul și economisim pentru Tine și prețul ambalajului. Uleiul esențial din arbore din ceai se numără printre primele produse Manna, iar de atunci, popularitatea sa a fost neîntreruptă. Nu este întâmplător, deoarece îl poți picura într-un difuzor de aromaterapie, la saună sau în apa de baie.

Nici noile Manne nu sunt mai prejos

Pe parcursul dezvoltării noilor noastre produse, punem un accent deosebit pe ambalajele ecologice.
Crema noastră exfoliantă pentru față se află în ambalaj parțial reciclat din deșeuri oceanice. Această Mannă ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe piele, astfel încât cremele utilizate ulterior pentru îngrijire, să se poată absorbi mult mai bine în piele.

Și ambalajul cremei pentru mâini Manna, realizată din ingrediente naturale, vegane, este, de asemenea, parțial reciclat și reciclabil. Extractul din frunze de struguri roșii ajută pielea crăpată și uscată să-și revină cât mai curând prin hidratare profundă. Ba mai mult, toate acestea fără a lăsa în urmă o senzație de piele grasă.

Totodată, ambalajul șampoanelor și a gelurilor de duș Manna este 100% reciclabil. Dacă nu ai făcut-o deja, atunci încearcă Șamponul natural Manna pentru părul uscat și normal, în care am ascuns pudră de banană și de ananas, astfel încât părul tău va avea un parfum delicios, pe lângă faptul că va deveni mătăsos și irezistibil de strălucitor.

Unturile exotice Manna au fost închise în recipiente de aluminiu, ceea ce înseamnă că ambalajul lor nu este complet din plastic. Încearcă untul de shea premium Manna, care îți va catifela pielea și ți-o va lăsa moale. În plus, odată ce l-ai utilizat complet, poți folosi recipientul gol ca suport pentru bijuterii sau poți realiza chiar o piesă de decor din acesta, lipind mici pietre decorative pe acesta și mini-scoici colectate în timpul vacanței.

Nici crema noastră de față nu se lasă mai prejos, deoarece ambalajul său este 100% reciclabil. Combinația de sâmburi de afine și acid hialuronic asigură hidratarea pielii tale. Această Mannă ajută, de asemenea, la reducerea numărului de riduri, precum și a adâncimii și lungimii acestora. Este pe bază de apă, astfel încât să nu lase o senzație grasă pe fața ta. Se absoarbe rapid și oferă, de asemenea, o bază excelentă pentru machiaj.

De aceea, te rugăm, să protejezi mediul alături de noi! Colectează gunoiul selectiv și încearcă să reciclezi cât mai mult posibil. Produsele Manna te vor însoți și pe acest drum, deoarece toate conțin ingrediente 100% naturale, astfel încât nu vei dăuna sănătății tale sau mediului înconjurător. Borcănelele și recipientele noastre pot deveni ornamente pentru casa ta chiar și după ce ai folosit Manna din ele. Doar imaginația ta poate limita reutilizarea acestora! Dă-ne idei, trimite-ne poze și uimește-ne cu creațiile tale Manna, reciclate pentru mediul nostru înconjurător!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe